20 šablon pro Váš větší výběr + kompletní návod

Led 30, 2018
7577 Zobrazeno
14 Comments

Teď to můžete pořádně rozjet! V administraci vašich eshopů ke stávajícím 5 šablonám přibylo hned 15 nových šablon pro vaši inspiraci a tvorbu. Některé šablony jsou zcela nové, jiné jen mírně upravené. Všechny jsou tématicky naplněny jiným sortimentem, jsou jinak barevně sladěné a u každé najdete několik novinek a vylepšení. A jednou z nových šablon je i dlouho připravovaná šablona Krypton 🙂

Zároveň jsme všechny šablony zatřídili pro lepší přehlednost do těchto kategorií:

Auto, moto: šablona BARIUM
Dům, zahrada: šablona CHROMIUM,  HELIUM
Elektro, PC: šablony THORIUM
Hračky: šablona OXYGEN, TERBIUM
Jídlo, nápoje: šablona CADMIUM
Knihy: šablona IRIDIUM
Móda: šablony ARGON, NEON, XENON, CARBON, KRYPTON
Sport: šablony CUPRUM, AURUM
Šperky, krása: šablona ERBIUM, FERRUM,  INDIUM
Zvířata: šablona SILICIUM, FLUOR

Takto naše šablony vypadají, u každé šablony si můžete zobrazit její detail. Přečtěte si k čemu se šablony hodí, jak nastavit a používat nové funkce a kde najdete jejich obsluhu v administraci, zkrátka kompletní návod pro každou šablonu:

[su_table]

 BARIUM
Více informací
 CHROMIUM
Více informací
HELIUM
Více informací
THORIUM
Více informací
 OXYGEN
Více informací
 TERBIUM
Více informací
CADMIUM
Více informací
IRIDIUM
Více informací
 ARGON
Více informací
 NEON
Více informací
XENON
Více informací
CARBON
Více informací
 KRYPTON
Více informací
 CUPRUM
Více informací
AURUM
Více informací
ERBIUM
Více informací
FERRUM
Více informací
INDIUM
Více informací
SILICIUM
Více informací
FLUOR
Více informací

[/su_table]

 

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares33 views
WEBAREAL
0 shares33 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares415 views
WEBAREAL
0 shares415 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

14 Responses

  1. Dobry den,

    preco zmizli v sablone krypon ikonky z hlavneho menu? Vratite ich spät?

    V detaile produktu je este stale rozhadzany text, zmeni sa na tom este nieco ci to musim opravit. V ostatnych sablonach je v poriadku.

    Dakujem,
    Julo

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      ikonky se již opět správně zobrazují. Opraveno.
      Detail produktu – žádný problém nevidíme. Můžete nám, prosím, poslat o jaký produkt se jedná a poslat nám na email info@bohemiasoft.cz screen jak se vám to chybně zobrazuje?
      + případně jaký prohlížeč a jakou verzi používáte? Děkujeme.

      Odpovědět
  2. Dobrý deň viac krát som prebehol nové šablóny a opakovane ich testujem:samozrejme sa programátor snažil ale zrejme ich bude musieť dorobiť ešte minimálne 100 aby obsiahol všetky možnosti nakoľko ani jedna nieje multifunkčná a v každej mi chýba základná podstata a to je ohnisko informácii ktorú si funkčný eshop vyžaduje nakoľko zákazník keď vstupuje ne stránku musí vidieť skladbu sortimentu a informácie o eshope lebo cesta z vyhľadávačov ho veľakrát nenasmeruje priamo na produkt .Keď bežal seriál videí ako má správny eshop fungovať tak tam bol kladený doraz hlavne na informácie ktoré zákazníkovi poskytujeme a ktoré ovplyvňujú výrazne schopnosť predávať.A na väčšine nových šablón sú tieto informácie komplikovane zašlite a nemajú dostatok miesta na informačné lišty.Stačilo by vytvoriť zo tri multifunkčné klasické šablóny z pekným prehľadným dizajnom kde budú všetky dôležité informácie sústredené v horizontálno- vertikálnom ohnisku.Podobne je to aj z novou administráciou ktorá postráda oproti starej hlavne horizontálne využite a pri zakladaní eshopu a vkladaní produktov si vyžaduje dvoj až trojnásobné množstvo klikania oproti starej čo zaberá v podstate enormné množstvo času.A nepáči sa mi že stará administrácia prichádza o mnohé funkcie kvôli ktorým musím do novej administrácie vstupovať.Vytvoril som si aj kópiu aby som mohol nové šablóny testovať ale nová administrácia mi výrazne bráni v tom aby som sa k nejakému výsledku dopracoval a konečne vylepšil dizajn webu.
    Dakujem.

    Odpovědět
    • Dobrý den Richarde,
      děkujeme za názor. Předám vaše postřehy na naše oddělení vývoje. Např. u administrace je horizontální měnu spíše o zvyku. Chápeme, že je zapotřebí si na vertikální menu zvyknout. Nemůžeme bohužel udržovat obě dvě administrace. Chceme se soustředit na vylepšení nové responzivní administrace.
      Rozumíme, že každý by chtěl u šablon trochu něco jiného a i když máme nyní široké portfolio šablon, tak stále se najdou zákazníci, kterým by se líbilo něco trochu jiného. Není ale v našich silách postihnout všechny kombinace šablon. Vždy se ale snažíme vyhovět tomu, co naši zákazníci chtějí. Určitě Vaše připomínky předám dál.
      David

      Odpovědět
  3. Dobry den,

    preco v novych sablonach niesu obrazkove podkategorie? Myslim, ze to vyhralo aj hlasovanie o novych funkciach. Je to pre mna velke sklamanie. Tie na uvodnej strane v sablone Krypton su super no podkategorie nic 🙁 Neplanujete to dorobit? PROSIM!

    Pisete, ze chyby v sablonach su uz odstranene. No v sablone Krypton je stale rozhadzany text v detaile produktu. Opravite to este?

    Julo

    Odpovědět
    • Dobrý den Julo,
      ano, postupně všechny chybičky opravujeme, dnes například půjde do ostrého provozu jeden větší upgrade pro oprav šablon. Detail produktu bude určitě ještě vyladěn.
      Obrázkové podkategorie – tato funkce bude postupně přidaná do téměř všech šablon, již toto rozšíření připravujeme.

      Odpovědět
  4. Dobrý den, po roce i víc čekání na nové šablony jsme nakonec dostaly vyložené nedodělky jakoby šité horkou jehlou na poslední chvíly. No…máte ještě co dělat, a vím,že vám to potrvá ještě hodně času, než to jakž takž vyladíte. Těch chyb a chybiček je tam opravdu dost, dle komentářů na FB i mého soudu a zkoušení, nemluvě o tom, že všechny jsou psané v zastaralém HTML4, dnes je trend jednoznačný HTML5. Je velice špatné nemít jistotu při správě vlastního eshopu, kdy se bojíte udělat něco a nevíte jak to ve výsledku dopadne. Za mě jednoznačne zklamání, dobrá rada zní. radši míň typových šablon, ale fakt dobrých, protože si za to zákazník platí a on pak neodpouští, když se mu to hroutí jednou tam, pak zase tam…

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      děkujeme za komentář. Chyby v šablonách byly, ale dokázali jsme je během dvou dnů opravit. Nyní se řeší už jen drobnosti. Na šablony máme od zákazníků velice dobré recenze a když vidíme, jak si je lidé plní, tak nám to dělá obrvoskou radost. Nepopíráme, že v šablonách chyby byly, ale proto jsme měli v pohotovosti grafiky i programátory, kteří okamžitě připomínky a úpravy řešili. Byli jsme i na tyto případy tedy dobře připraveni. Díky tomu se podařilo během krátké doby chyby odstranit.
      David

      Odpovědět
  5. Šablony jsou super! Jen škoda, že je v nich tolik chyb. Z Kryptonu jsem Vám hned první den poslal dvacítku chyb a pak zase musel přejít na starou šablonu, protože nelze v Kryptonu zaškrtnout možnost souhlasu s obchodními podmínkami a tím pádem nelze dokončit objednávku. Stále jste s tím nic neudělali, přitom je to minimální úprava… škoda.

    Odpovědět
    • Dobrý den Františku,
      již máme téměř všechny nedostatky opravené. Konkrétně souhlas s obchodními podmínkami byl opraven již včera. Většinu chyb jsme okamžitě opravili druhý den po nasazení šablon.
      David

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031