Šablona KRYPTON první ukázka

Čvn 19, 2017
19941 Zobrazeno
38 Comments

S radostí vám chceme předvést první ukázku dokončované šablony nové generace, která bude součástí Webarealu 2.0. Na první pohled bude šablona KRYPTON zcela odlišná od našich stávajících responzivních šablon Neon a Argon. Šablona sleduje a respektuje aktuální trendy v moderním webovém designu.

Nová šablona nebude, ale jen nový atraktivní „kabátek“ pro vaše eshopy, ale v okamžiku jejího nasazení bude k dispozici celá řada nových funkcí a vylepšení, souvisejících s její funkčností.

[su_box title=“Nová šablona přinese:“ style=“glass“ box_color=“#2AADE2″]

  • zobrazování a skrývání horního horizontálního menu podle pohybu kurzoru myši
  • hlavní vertikální menu po levé straně šablony
  • vkládání ikonek ke každé položce menu, rychlé odkazy v  horní části vertiálního menu
  • nový plně responzivní slider šablony
  • možnost editovat slider šablony (měnit obrázky, texty, efekty)
  • automatické vytvoření bannerů na úvodní stránce, pro rychlý odkaz do 4 zvolených kategorií
  • neomezený počet článkových kategorií a podkategorií v horním horizontálním menu
  • nadpis nad výpisem produktů na úvodní straně
  • možnost zobrazování 2 obrázků produktů v produktovém boxu, jejich „překlápění“ po najetí myši
  • zcela nový prvek pro zobrazení jedné novinky
  • nový prvek – vkládání rotujících obrázků v animovaném pruhu
  • možnost úplné úpravy patičky webu

[/su_box]

Vzhledem k velkému počtu změn a souvisejícím úpravám systému, nám dokončení nové šablony ještě nějaký čas zabere. Už nyní, ale pracujeme i na dalších stejně atraktivních, ale zcela designově i účelově odlišných šablonách.

Podívejte se na krátkou ukázku, jak bude nová šablona vypadat:

Věříme a doufáme, že se vám nová šablona Krypton bude líbit.

reg_button_cz (2) reg_button_sk (1) reg_button_cz (2)

Webareal.cz – vytvořte si sami svůj E-SHOP s pokladním systémem a začněte vydělávat
Webareal.sk – vytvorte si sami svoj E-SHOP a začnite zarábať
Zombeek.cz – vytvořte si sami WEB. Zdarma.
Dropshipping – to je eshop bez investic a bez rizika.
Kasareal.cz – EET pokladní systém.
Shopareal.cz – eshop na jakémkoliv vašem webu.
Provizní program – propagujte Webareal a získejte z každého nového eshopu PROVIZI 696 Kč / 27,84 € ročně
Facebook Webareal – sledujte co se u nás děje
Facebook Zombeek – sledujte co se u nás děje
Webareal YouTube – návody, výukové seriály
Zombeek YouTube – video návody

 

Může vás zajímat

Rozšíření XML feedů o libovolné informace – není problém
WEBAREAL
0 shares246 views
WEBAREAL
0 shares246 views

Rozšíření XML feedů o libovolné informace – není problém

bohemiasoft - Kvě 06, 2024

Jedna z cest, jak účinně propagovat svůj eshop, je vystavit své produkty na zbožových porovnávačích. K tomu potřebujete vygenerovat tak…

Přijďte za námi na RESHOPER
WEBAREAL
0 shares112 views
WEBAREAL
0 shares112 views

Přijďte za námi na RESHOPER

bohemiasoft - Kvě 03, 2024

I letos se bude Webareal účastnit jednoho z největších e-commerce veletrhů a konferencí - Reshoper, který se koná 15. května 2024…

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí
WEBAREAL
0 shares363 views
WEBAREAL
0 shares363 views

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí

bohemiasoft - Dub 15, 2024

Nakoupí častěji, utratí více. Přesně tak působí na zákazníky moderní platební metody od Skip Pay. Odložená platba likviduje nejistotu spojenou…

38 Responses

  1. Zdravím,
    Chtěl bych se zeptat v jakém skutečném stavu se nachází spuštění šablony. Prosím o relevantní informace, je tu v podstatě konec roku, řeším, kterou šablonu zvolit (od jiné firmy), při přípravě nového eshopu, zatím čekám, proto mě to zajímá, a asi i mnoho jiných. Díky, Franto

    Odpovědět
    • Dobrý den pane Franto,
      pravda je, že šablona Krypton je již hotová. Netroufli jsme si ji ale nasadit při největším vytížení našich eshopů ve vánočním provozu. Byl by to moc veliký risk. Rádi bychom nasadili šablonu ještě do konce tohoto roku. To určitě ano. Jsme si vědomi toho, že zákazníci na ní čekají dlouho, i když jsme během toho „tajně“ připravovali řadu dalších šablon, které nyní postupně nasazujeme. Krypton je šablona, která byla složitější než jsme očekávali, ale věříme, že tento měsíc již konečně půjde šablona ven a budete si ji moci vyzkoušet. Je to nyní naše největší priorita.
      David

      Odpovědět
      • Zdravím, ako to v reále prosím vyzerá s touto toľko sľubovanou šablónou? Máme 27.12.2017 a žiadne nové info. Do konca roka ostáva už iba pár pracovných dní. Tiež súhlasím s Frantou že relevantné info by bolo určite na mieste, keďže zatiaľ žiaden posun, len sľuby. Ostatné šablóny ma osobne neoslovili, no táto v prvotnej ukážke vyzerala veľmi dobre. Kedy bude teda nasadená? 28.12. – 31.12.2017 ?

        Odpovědět
        • Dobrý den Jakube,
          jak jsme psali na facebooku, tak jsme se rozhodli nasadit všechny šablony najednou přibližně v polovině ledna. Zákazníci nám psali, jestli by nebylo lepší nasadit šablony v jeden moment. Souhlasíme, že je to rozumné. Zákazník si pak může vybrat rovnou šablonu, která mu bude vyhovovat a ne vyčkávat, až se postupně nasadí všechny.
          Překvapilo nás, kolik zákazníků si zvolilo již jednu z nových šablon, které jsou nyní k dispozici. Věříme, že až nasadíme všechny, tak si i Vy vyberete.
          David

          Odpovědět
  2. Taktiež čakám na novú šablónu čo to bude zač. Osobne si myslím, že nech to dlhšie trvá ale vyladia sa všetky muchy aspoň v to verím. A nepustíte von šablónu s takými chybami ako sú predošle hlavne zo strany SEO. Už začínam byť na prášky.

    Odpovědět
  3. Dobry den,

    teraz ale vazne – myslite, ze sa Vam to podari este tento rok? 🙂

    Frontendove sablony vnimam ako jednu zo stranok webareal-u, kde naozaj citit gap medzi rokom 2017 a tym, co sucasne sablony ponukaju.

    Uz dlhsie planujeme v ramci aktualnej sablony redizajnovat eshop, no povedali sme si, ze pockame na novu sablonu, aby sme to nemuseli robit 2x. Pomaly vsak idu Vianoce, peek v predaji v ramci roka, a potrebujeme sa zariadit. Preto sa teda naozaj pytame, ci sa nam este tento rok oplati cakat.

    Dakujem

    Odpovědět
    • Dobrý den Tomáši,
      tento rok určitě šablonu nasadíme. A věřím, že to bude již velice brzy. Už nám zbývá jen dokončení. Již se konečně blížíme. Také nás mrzí, že se to tak protáhlo, ale to, co chystáme v oblasti šablon, se Vám jistě bude moc líbit (a je to také důvod, proč se vše tak protahuje), ale věříme, že to bude stát za to. Posune nás to z hlediska šablon opravdu daleko – a tím i Vás. Jen ještě prosím o trochu trpělivosti.
      David

      Odpovědět
  4. Ked si dobre spominam tak rok 2017 mal byt rokom novych sablon. Co nevidiet je tu koniec roka a este tu nieje ani ta jedina slubena a urcite kazdym ocakavana KRYPTON

    ….“Editor šablon je před dokončením, takže nejpozději v červenci / júli bude určitě k dispozici.
    A další šablony nám už půjdou mnohem, mnohem rychleji než Krypton. Krypton nám trval tak dlouho, protože jde o první šablonu nové generace i se spoustou souvisejících úprav (editor slideru, editace patičky…).“….

    Coskoro tu mame oktober. To uz prestavame dufat, ze ta sablona sa tu vobec objavy… 🙁

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      ano, šablona se nám bohužel značně protáhla, ale je to především proto, že rovnou připravujeme systém na tvorbu dalších šablon. Je to bohužel za cenu toho, že šablona trvá déle, ale do budoucna je to krok správným směrem, který následně vše urychlí. Na šabloně se dělá každý den. Věříme, že již brzy ji budeme schopni nasadit.
      David

      Odpovědět
      • Myslím že si tu niekto ukúsol príliš veľké sústo. Pre budúcnosť radšej nesľubovať (opakovane), keď si nie som istý či to zvládnem. Súhlasím s Julom. Prestávam dúfať. ?
        19.6.2017 – „šablona je již v hodně pokročilém stavu dokončení, chybí nám jen několik modulů, ale můžeme se něčem ještě zaseknout. Ale rádi bychom šablonu dokončili do konce června / júna. “
        22.6.2017 – „Editor šablon je před dokončením, takže nejpozději v červenci / júli bude určitě k dispozici.
        A další šablony nám už půjdou mnohem, mnohem rychleji než Krypton. “
        13.7.2017 – „Trochu času (několik dní) nám to, ale ještě zabere.“
        1.8.2017 – „Zrovna dnes jsme hodnotili její stav a vypadá to, že je téměř hotová. Zbývá doladit pár detailů. Jestli nebudou problémy s novým nastavením v administraci, tak by to mohla být už jen otázka pár dnů, než bude šablona k dispozici.“
        15.8.2017 – „Šablona se nám neplánovaně značně protáhla kvůli testování. Doufám, že již brzy ji budeme schopni nasadit.“
        15.8.2017 – „Děláme na ní každým dnem. Při testování jsme přišli na další věci, které by bylo dobré vylepšit nebo upravit. Věřím, že již brzy se všichni nové šablony dočkáme.“
        4.9.2017 – „Abych pravdu řekl, tak my už jsme také nedočkaví ? Grafici na ní dělají každý den. Věříme, že již budeme brzy schopni šablonu nasadit.“
        7.9.2017 – „Grafici a programátoři na ní dělají dnem i nocí, ale stále se něco vylepšuje nebo upravuje.“

        Odpovědět
        • Dobrý den Jakube,
          tak ano, jistě máte pravdu v tom, že již nebudeme dávat žádné informace o rozpracovaných funkcích dopředu, to byla chyba.
          Ale je to holt běžný vývoj aplikací, stále se vyskytují nové a nové problémy a problémky, které kolegové řeší a ladí u takto zásadní nové šablony. Chceme mít šablonu super a tak ji nechceme vypustit nevyladěnou. Ale bude stát za to. Navíc šablonu připravujeme tak, aby další následující šablony již byly nasazovány mnohem rychleji.

          Odpovědět
    • Dobrý den,
      zatím na šabloně neustále pracujeme. Grafici a programátoři na ní dělají dnem i nocí, ale stále se něco vylepšuje nebo upravuje. Věříme, že to nebude trvat ale již dlouho a budeme moci šablonu nasadit. Myslím si, že to čekání bude ale stát skutečně za to.
      David

      Odpovědět
    • Dobrý den,
      abych pravdu řekl, tak my už jsme také nedočkaví 🙂 Grafici na ní dělají každý den. Věříme, že již budeme brzy schopni šablonu nasadit.
      Jakmile se budeme blížit nasazení, tak budeme určitě informovat.
      David

      Odpovědět
    • Dobrý den Ondro,
      věříme, že se její nasazení již blíží. Při testovací fázi jsme ještě přišli na další věci, které by bylo dobré dodělat nebo vylepšit.
      Určitě se čas strávený nad šablonou vyplatí a představíme vysoce kvalitní a nádhernou šablonu.
      David

      Odpovědět
    • Dobrý den Franto,
      tak to jsme dva 🙂
      Děláme na ní každým dnem. Při testování jsme přišli na další věci, které by bylo dobré vylepšit nebo upravit.
      Věřím, že již brzy se všichni nové šablony dočkáme.
      David

      Odpovědět
  5. Dobrý deň,dnes je 1.8.2017,chcem sa teda spýtať či sa môžem sťať vašou novou zákazníčkou novej šablony?

    Odpovědět
    • Dobrý den Veroniko,
      velice rádi bychom Vám dali šablonu již k dispozici. Zrovna dnes jsme hodnotili její stav a vypadá to, že je téměř hotová. Zbývá doladit pár detailů. Jestli nebudou problémy s novým nastavením v administraci, tak by to mohla být už jen otázka pár dnů, než bude šablona k dispozici.
      Omlouváme se, že se nám to trochu protáhlo.
      David

      Odpovědět
        • Dobrý den Michale,
          pevně věříme, že se již blížíme zdárnému dokončení.
          Šablona se nám neplánovaně značně protáhla kvůli testování. Doufám, že již brzy ji budeme schopni nasadit.
          David

          Odpovědět
    • Dobrý den Radku,
      v nové šabloně přidáváme ještě nějaké další funkce a ladíme responzivitu. Trochu času (několik dní) nám to, ale ještě zabere.
      Snažíme se šablonu dokončit co nejdříve a co nejlépe, protože víme, že se na ní těšíte určitě stejně jako my.

      Odpovědět
  6. Hm no nechapem to.. Vsetci ste tu nadrzani z jednej sablony. To si ju teraz akoze vsetci nasadite a budete to mat rovnake? No pekne…

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      každá šablona bude samozřejmě jen výchozí stav pro tvorbu nového eshopu. Navíc po startu této nové šablony budeme nasazovat i nový editor šablon, který vám pomůže bez grafika upravit šablonu, změnit obrázky, barevnost, fonty, částečné rozložení prvků… zkrátka přetvořit šablonu podle svého.
      Kromě toho již připravujeme i další zcela nové šablony, takže budete mít brzy opravdu z čeho pro svůj eshop vybírat.

      Odpovědět
      • Z komentarov nizsie mam pocit ze vytvorit takuto novu sablonu ako je Krypton je pre vas otazka prace niekolko mesiacov. Takze veci ktore mi slubujete (editor sablon a dalsie cool nove sablony) budu uvolnene v ktorom roku?

        Odpovědět
        • Editor šablon je před dokončením, takže nejpozději v červenci / júli bude určitě k dispozici.
          A další šablony nám už půjdou mnohem, mnohem rychleji než Krypton. Krypton nám trval tak dlouho, protože jde o první šablonu nové generace i se spoustou souvisejících úprav (editor slideru, editace patičky…).

          Odpovědět
  7. Zdravím všechny,
    konečně tady bude perfektní a konkurenceschopná šablona a jejich funkce, na to již čekám dlouho, držím palce, ať to klapne a ať se to moc neprodlužuje, konkurence nespí, já jsem s vámi spokojený a neměnil bych…zatím :), Franto

    Odpovědět
    • Dobrý den, Ladislave, jak je vidět, šablona je již v hodně pokročilém stavu dokončení, chybí nám jen několik modulů, ale můžeme se něčem ještě zaseknout. Ale rádi bychom šablonu dokončili do konce června / júna. Tak snad nám to vyjde…

      Odpovědět
        • Dobrý den Jarmilo,
          moc děkujeme. Ani nevíte, jak moc nás těší podpora od našich zákazníků, kteří nám fandí, aby vše se šablonou vyšlo. Opravdu si toho moc vážíme.
          Věříme, že se vše podaří 🙂
          David

          Odpovědět
    • Dobrý den, Mariane,
      ano, stejně jako z jakékoliv jiné šablony.
      Jen bude nutné donastavit v administraci do šablony obsah pro nové funkce (patička, slider…), ale obecně by nemělo jít o nic nového.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
« Dub    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031