Tag: GDPR

Automatická aktivace GDPR
WEBAREAL
0 shares2842 views
WEBAREAL
0 shares2842 views

Automatická aktivace GDPR

bohemiasoft - Srp 03, 2018

Od startu GDPR již uběhly více než 2 měsíce. Ne všichni provozovatelé eshopů v systému Webareal si, ale GDPR aktivovali. Upozorňujeme na to, že GDPR pravidla jsou závazná pro…

GDPR – další možnosti
WEBAREAL
0 shares1408 views
WEBAREAL
0 shares1408 views

GDPR – další možnosti

bohemiasoft - Čvn 29, 2018

Na základě nového výkladu GDPR od Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ), jsme připravili další nové možnosti v nastavení GDPR pravidel na eshopu. (Pokračování textu…)

Nový výklad GDPR pro eshopy
WEBAREAL
0 shares1770 views
WEBAREAL
0 shares1770 views

Nový výklad GDPR pro eshopy

bohemiasoft - Čvn 05, 2018

Český Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) se poslední dobou chová velmi rozumně, téměř jako super hrdina, který svými výklady zasazuje jednu ránu za druhou tzv. odborníkům…

GDPR pro ZOMBEEK weby
ZOMBEEK
0 shares2482 views2
ZOMBEEK
0 shares2482 views2

GDPR pro ZOMBEEK weby

bohemiasoft - Kvě 23, 2018

GDPR – Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstupují v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. Upravili jsme systém Zombeek, včetně…

GDPR na Webarealu spuštěno, pojďme společně na to
WEBAREAL
0 shares26447 views124
WEBAREAL
0 shares26447 views124

GDPR na Webarealu spuštěno, pojďme společně na to

bohemiasoft - Kvě 17, 2018

GDPR (pravidla ve zpracování osobních údajů) vstupují v celé EU v platnost 25. května 2018. Snažili jsme se pro vás nasadit GDPR s dostatečným předstihem, abyste měli…

GDPR do kapsy
WEBAREAL
0 shares2681 views
WEBAREAL
0 shares2681 views

GDPR do kapsy

bohemiasoft - Kvě 15, 2018

Připravili jsme pro vás slovníček těch nejdůležitějších a nejpoužívanějších termínů a pojmů, se kterými GDPR operuje a čemu byste měli rozumět. (Pokračování textu…)

GDPR – zpracovatelské smlouvy.
WEBAREAL
0 shares8040 views21
WEBAREAL
0 shares8040 views21

GDPR – zpracovatelské smlouvy.

bohemiasoft - Kvě 11, 2018

Protože jak GDPR, tak i nasazení všech souvisejících funkcí a úprav se  v našem systému přiblížila, připravili jsme pro vás přehledný seznam Zpracovatelských smluv od několika různých…

GDPR i pro weby na Zombeekovi
ZOMBEEK
0 shares3345 views2
ZOMBEEK
0 shares3345 views2

GDPR i pro weby na Zombeekovi

bohemiasoft - Dub 24, 2018

GDPR - Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstoupí v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. V případě, že již nyní…

GDPR – konec newsletterů?
WEBAREAL
0 shares4778 views8
WEBAREAL
0 shares4778 views8

GDPR – konec newsletterů?

bohemiasoft - Dub 18, 2018

A rovnou hned v první větě je potřeba toto vyjasnit a zřejmě postačí jedním slovem - NIKOLIV. GDPR vám naopak, možná překvapivě, může pomoci. Jak? Čtěte dále.…

GDPR: s čím pomůžeme a na co se musíte připravit sami
WEBAREAL
0 shares6949 views20
WEBAREAL
0 shares6949 views20

GDPR: s čím pomůžeme a na co se musíte připravit sami

bohemiasoft - Dub 11, 2018

GDPR - Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstoupí v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. V případě, že již nyní…

GDPR mýty a skutečnost
WEBAREAL
0 shares6572 views3
WEBAREAL
0 shares6572 views3

GDPR mýty a skutečnost

bohemiasoft - Úno 24, 2018

GDPR - Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstoupí v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. V případě, že…