Tag: GDPR

Nový výklad GDPR pro eshopy
WEBAREAL
0 shares421 views
WEBAREAL
0 shares421 views

Nový výklad GDPR pro eshopy

bohemiasoft - Čvn 05, 2018

Český Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) se poslední dobou chová velmi rozumně, téměř jako super hrdina, který svými výklady zasazuje jednu ránu za druhou tzv. odborníkům…

GDPR pro ZOMBEEK weby
ZOMBEEK
0 shares698 views2
ZOMBEEK
0 shares698 views2

GDPR pro ZOMBEEK weby

bohemiasoft - Kvě 23, 2018

GDPR – Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstupují v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. Upravili jsme systém Zombeek, včetně…

GDPR na Webarealu spuštěno, pojďme společně na to
WEBAREAL
0 shares9358 views124
WEBAREAL
0 shares9358 views124

GDPR na Webarealu spuštěno, pojďme společně na to

bohemiasoft - Kvě 17, 2018

GDPR (pravidla ve zpracování osobních údajů) vstupují v celé EU v platnost 25. května 2018. Snažili jsme se pro vás nasadit GDPR s dostatečným předstihem, abyste měli…

GDPR do kapsy
WEBAREAL
0 shares956 views
WEBAREAL
0 shares956 views

GDPR do kapsy

bohemiasoft - Kvě 15, 2018

Připravili jsme pro vás slovníček těch nejdůležitějších a nejpoužívanějších termínů a pojmů, se kterými GDPR operuje a čemu byste měli rozumět. (Pokračování textu…)

GDPR – zpracovatelské smlouvy.
WEBAREAL
0 shares3813 views21
WEBAREAL
0 shares3813 views21

GDPR – zpracovatelské smlouvy.

bohemiasoft - Kvě 11, 2018

Protože jak GDPR, tak i nasazení všech souvisejících funkcí a úprav se  v našem systému přiblížila, připravili jsme pro vás přehledný seznam Zpracovatelských smluv od několika různých…

GDPR i pro weby na Zombeekovi
ZOMBEEK
0 shares1069 views2
ZOMBEEK
0 shares1069 views2

GDPR i pro weby na Zombeekovi

bohemiasoft - Dub 24, 2018

GDPR - Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstoupí v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. V případě, že již nyní…

GDPR – konec newsletterů?
WEBAREAL
0 shares2195 views8
WEBAREAL
0 shares2195 views8

GDPR – konec newsletterů?

bohemiasoft - Dub 18, 2018

A rovnou hned v první větě je potřeba toto vyjasnit a zřejmě postačí jedním slovem - NIKOLIV. GDPR vám naopak, možná překvapivě, může pomoci. Jak? Čtěte dále.…

GDPR: s čím pomůžeme a na co se musíte připravit sami
WEBAREAL
0 shares3859 views20
WEBAREAL
0 shares3859 views20

GDPR: s čím pomůžeme a na co se musíte připravit sami

bohemiasoft - Dub 11, 2018

GDPR - Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstoupí v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. V případě, že již nyní…

GDPR mýty a skutečnost
WEBAREAL
0 shares4455 views3
WEBAREAL
0 shares4455 views3

GDPR mýty a skutečnost

bohemiasoft - Úno 24, 2018

GDPR - Pravidla ve zpracování osobních údajů, vstoupí v celé EU v platnost 25. května 2018, přináší nově sjednocená pravidla k ochraně osobních údajů. V případě, že…

GDPR – nová právní úprava ochrany osobních údajů Díl 6 – Integrita a důvěrnost údajů
WEBAREAL
0 shares1310 views
WEBAREAL
0 shares1310 views

GDPR – nová právní úprava ochrany osobních údajů Díl 6 – Integrita a důvěrnost údajů

bohemiasoft - Čvn 23, 2017

Pro ochranu osobních údajů je potřeba zajistit jejich zabezpečení před zneužitím. V případě narušení bezpečnosti (krádeže osobních dat) je povinnost toto do 72 hodin nahlásit úřadu na…

GDPR – nová právní úprava ochrany osobních údajů Díl 5 – Férovost a Přesnost údajů
WEBAREAL
0 shares2274 views
WEBAREAL
0 shares2274 views

GDPR – nová právní úprava ochrany osobních údajů Díl 5 – Férovost a Přesnost údajů

bohemiasoft - Kvě 16, 2017

Osobní údaje je nutné uchovávat v aktualizované a přesné formě. O jejich zpracovávání musí být informováno férově a naprosto transparentně. (Pokračování textu…)