PŘESTĚHUJTE SVŮJ ESHOP
získejte až 2 roky zdarma

Říj 26, 2016
8516 Zobrazeno
4 Comments

Provozujete svůj e-shop na jiném, konkurenčním řešení? Dobrá, takovou chybu může jednou udělat každý, my se za to na vás nezlobíme ;-).

Náprava takového rozhodnutí může být překvapivě jednoduchá. Navíc vám nemusí být líto, že byste u vašeho stávajícího eshopového řešení mohli přijít o předplacený kredit provozu . My vám u nás přidáme dobu zdarma, která odpovídá až dvojnásobku zbývajícího období pronájmu eshopu u konkurence.

Při přesunu vašeho eshopu můžete mít obavy ze ztráty pozic ve vyhledávačích, můžete mít obavy z neznámých problémů, z nutnosti učit se ovládat zcela nový systém. Chápeme. Tyto obavy jsou přirozené. A zcela jistě na místě. Určitě nechcete, abyste při přesunu eshopu přisli o léta budovanou práci.

Udělali jsme proto maximum, aby přechod na Webareal byl co nejsnazší, co nejrychlejší a zcela bezpečný.

[su_pullquote align=“right“]Přesunout svůj eshop můžete z jakéhokoliv jiného konkurenčního systému. V případě, že chcete přesunout zaregistrované zákazníky, přesměrovat URL adresy nebo cokoliv dalšího, obraťte se na nás.  [/su_pullquote]
Postup pro přesun eshopu :
    1. založte si na Webarealu testovací eshop
    2. projděte si administraci, způsob ovládání, projděte si nápovědy, obraťte se s případnými dotazy na naši technickou podporu
    3. naimportujte vaše produkty pomocí univerzálního importu (například z Heureka feedu). Pokud přecházíte z následujících eshopových řešení, máme pro tyto systémy připraven v automatickém importu ještě snazší zautomatizovaný postup :

aatomer, b2cbrana, byznysweb, biznisweb, clickeshop, eshop-plus, eshop-rychle, eshop-rychlo,
eshopzdarma, evron, fastcentric, idealpremium, inpage, lite-shop, mastershop, prestashop,
shop4you, shop5, shopion, shopset, shopsys, shoptet, sun-shop, tvujeshop, web-mex, webnode,
websnadno, zencart (platí pro slovenské, české i jakékoliv jiné mutace)

Pokud si s čímkoliv nevíte rady, kontaktujte naši technickou podporu. Rádi vám poradíme jak co nejlépe přesunout celý váš eshop s produkty k nám.

Jak získat až 2 roky pronájmu eshopu na Webarealu zdarma ?

[su_pullquote align=“right“]Pravidlo pro objednávky:
objednej > 1 rok = 2 x kredit
objednej < 1 rok = kredit
maximálně 2 roky zdarma [/su_pullquote]

Je to snadné. Až svůj vytvořený a naplněný eshop na Webarealu budete chtít převést do ostrého provozu, stačí zaslat na email finance@bohemiasoft.com fakturu od vašeho stávajícího poskytovatele , na které bude vidět datum, do kterého máte svůj eshop předplacen. [su_highlight background=“#edbebd“]O tento zbývající kredit, vám prodloužíme provoz vašeho eshopu u nás a to až dvojnásobně[/su_highlight]. V případě, že objednáte ostrý provoz eshopu na 1,2,3,4 nebo 5 let prodloužíme vám provoz o dvojnásobek zbývajícího kreditu u starého provozovatele. Pokud objednáte ostrý provoz na kratší dobu než 1 rok, získáte navíc dobu rovnající se počtu zbývajích dnů předplaceného provozu u starého eshopového řešení. Maximální získané období zdarma je 2 roky.

[su_label]Příklad : Zašlete nám fakturu od poskytovatele XYZ, kde ještě zbývá 5 měsíců zaplaceného provozu eshopu. Pokud u nás objednáte ostrý provoz na minimálně 1 rok, přidáme vám k tomu dvojnásobek, tedy dalších 10 měsíců zdarma. V případě, že na Webarealu objednáte období kratší než jeden rok, získáte 5 měsíců navíc zdarma.[/su_label]

 

reg_button_cz (2) reg_button_sk (1)

Webareal.cz – vytvořte si sami svůj E-SHOP a začněte vydělávat
Webareal.sk – vytvorte si sami svoj E-SHOP a začnite zarábať
Zombeek.cz – vytvořte si sami WEB. Zdarma.
Provizní program – propagujte Webareal a získejte z každého nového eshopu PROVIZI 696 Kč / 27,84 € ročně
Facebook Webareal – sledujte co se u nás děje
Facebook Zombeek – sledujte co se u nás děje
Webareal YouTube – návody, výukové seriály
Zombeek YouTube – video návody

 

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares418 views
WEBAREAL
0 shares418 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

4 Responses

  1. Dobrý den,

    rádi bychom k Vám přešli, když by nám někdo odpověděl, jak k Vám převést data , jak k Vám převést obrázky. Prosím, ať někdo odpoví na emalil.

    Děkuji Petr Witz

    Odpovědět
  2. Dobrý den, spolupracuje webareal i s uloženkou, resp. lze nastavit automatické propojení? A kdy budou dostupné nové HTML5 šablony?
    Děkuji za odpovědi, Daniel Havel

    Odpovědět
    • Dobrý den, ano, napojení na Uloženku je na Webarealu kompletně k dispozici.
      Příští týden po nasazení nové administrace se všemi silami vrháme zpět dokončení HTML5 šablon. Chceme to pojmout „široce“, tak aby šablony byli v libovolném formátu a zdaleka nejlepší na českém a slovenském trhu. Pár měsíců nám to potrvá. Mezitím budeme postupně, ale přidávat i další responzivní (i když ne HTML5) šablony, jednu novou už snad příští týden.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031