Zombeek má nové formuláře – už jste je vyzkoušeli?

Zář 12, 2017
3631 Zobrazeno
6 Comments

O tom, že Zombeek má plně funkční formuláře, jste se již možná přesvědčili. Určitě jste již i vyzkoušeli unikátní, velmi šikovné přetahování jednotlivých prvků formuláře na libovolné místo na stránce. Ocenili jste i plnou responzivitu a bohatou funkčnost formulářů. Chybělo jen jediné… aby byly formuláře také hezké na pohled. To jsme nyní, mimo jiné, napravili!

Vylepšili jsme ergonomii celého ovládání tvorby formulářů, doplnili jsme výchozí hodnoty, přidali jsme možnosti barevného zvýraznění, upravili jsme styly. A nové formuláře jsou na světě. Podívejte se jak například může takový jednoduchý formulář vypadat nyní:

Není to špatně, že? Aby se vám s novými formuláři co nejlépe pracovalo a hned napoprvé jste odhalili všechny a skryté skvělé možnosti tvorby pokročilých formulářů, připravili jsme pro vás podrobné návodné video, jak s formuláři nejlépe pracovat a co všechno umí:

Přejeme vám hodně radosti a úspěchu při tvorbě vašich pokročilých, krásných formulářů.
Upozornění: tato funkce je plně funkční pouze v placené verzi Zombeeka.

Může vás zajímat

Rozšíření XML feedů o libovolné informace – není problém
WEBAREAL
0 shares334 views
WEBAREAL
0 shares334 views

Rozšíření XML feedů o libovolné informace – není problém

bohemiasoft - Kvě 06, 2024

Jedna z cest, jak účinně propagovat svůj eshop, je vystavit své produkty na zbožových porovnávačích. K tomu potřebujete vygenerovat tak…

Přijďte za námi na RESHOPER
WEBAREAL
0 shares161 views
WEBAREAL
0 shares161 views

Přijďte za námi na RESHOPER

bohemiasoft - Kvě 03, 2024

I letos se bude Webareal účastnit jednoho z největších e-commerce veletrhů a konferencí - Reshoper, který se koná 15. května 2024…

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí
WEBAREAL
0 shares410 views
WEBAREAL
0 shares410 views

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí

bohemiasoft - Dub 15, 2024

Nakoupí častěji, utratí více. Přesně tak působí na zákazníky moderní platební metody od Skip Pay. Odložená platba likviduje nejistotu spojenou…

6 Responses

  1. Dobrý den, vytvořila jsem nový kontaktní formulář dle Vašeho návodu. Při kontrole funkčnosti mi nejde odeslat (e-mail je zadán). Hlásí mi chybovou hlášku „Formulář se nepodařilo odelsta na email“. můžete mi prosím dát tip na odstranění závady? Děkuji moc.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      o jaký jde prosím web? Upřesněte, prosím, jeho adresu, aby mohli kolegové zkontrolovat. Děkuji.

      Odpovědět
  2. Dobrý den,
    na svém webu mám nuceně názvy polí nad textovým polem a pole mám ve třech sloupcích, jelikož pokud bych dal formulář do jednoho sloupce tak se musí rolovat abych se dostal na konec formuláře. Věřím, že úpravy budou co nejdříve.
    Martin Červený

    Odpovědět
  3. Textová pole jsou příliš velká…v případě více textových polí nad sebou zaberou moc místa na stránce. Pokud vložím název pole vlevo od textového pole, tak nelze textová pole zarovnat nad sebou, jelikož názvy polí (nadpisy polí) se liší podle délky textu a pole pro vkládání textu se zarovná dle délky názvu textového pole a po té celý formulář vypadá rozházeně.

    Odpovědět
    • Dobrý den Martine,
      děkujeme za upozornění. Mohl byste prosím tento dotaz poslat na info@zombeek.cz i s názvem Vašeho webu? Zařadíme si toto upozornění do našeho systému k úpravám. Nebo stačí, pokud mi název webu napíšete sem do komentářů.
      Děkuji, David

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
« Dub    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031