Storno objednávky
novinka ve vašich administracích

Úno 14, 2017
6632 Zobrazeno
12 Comments

V některých případech se nám může hodit možnost stornovat objednávku nebo pouze její část. V tomto návodu si ukážeme novou funkci, kterou nyní máte dostupnou ve vašich administracích.

Můžete se podívat na video návod nebo si přečíst textový návod.

Video návod

Textový návod
Pokud chceme stornovat objednávku, tak nejdříve půjdeme do přehledu objednávek v sekci E-shop -> podsekce Objednávky -> možnost Objednávky.

storno_1

Zde u zvolené objednávky, kterou chceme stornovat, klikneme na ikonu pluska a zvolíme možnost Storno. To je znázorněné touto ikonkou storno_7

storno_2

Pokud na ikonku klikneme, tak se nám vytvoří nová objednávka se stejným obsahem produktů a se zápornou částkou.

storno_3

Tuto storno objednávku si můžeme kdykoli otevřít pomocí ikonky tužky.

storno_4-1

Můžeme např. změnit počet vystornovaných produktů nebo si jinak objednávku upravit. Pokud původně bylo v objednávce mínus 5 produktů, tak můžeme tuto hodnotu změnit např. na mínus 2 produkty. Podle toho, jakou variantu skladu využíváme, tak pokud zadáváme počet kusů k produktům, tak se produkty zpět připočítají na sklad.

storno_5

Cena objednávky se přepočítá. V našem případě z mínus 1.000 Kč na mínus 4.00 Kč.

storno_6

 

reg_button_cz (2) reg_button_sk (1) reg_button_cz (2)

Webareal.cz – vytvořte si sami svůj E-SHOP s pokladním systémem a začněte vydělávat
Webareal.sk – vytvorte si sami svoj E-SHOP a začnite zarábať
Zombeek.cz – vytvořte si sami WEB. Zdarma.
Dropshipping – to je eshop bez investic a bez rizika.
Kasareal.cz – EET pokladní systém.
Shopareal.cz – eshop na jakémkoliv vašem webu.
Provizní program – propagujte Webareal a získejte z každého nového eshopu PROVIZI 696 Kč / 27,84 € ročně
Facebook Webareal – sledujte co se u nás děje
Facebook Zombeek – sledujte co se u nás děje
Webareal YouTube – návody, výukové seriály
Zombeek YouTube – video návody

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares418 views
WEBAREAL
0 shares418 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

12 Responses

  1. Žiadny prevrat v novinkách. Je to vlastne iba z pôvodného „opakovať objednávku“, len to vygeneruje v záporných hodnotách. To iste sme robili aj do teraz, len sme museli zadať pred hodnoty znamienko mínus. Keby to aspoň pri vygenerovaní dokladu vygenerovalo aj to,ku akému dokladu patrí daný doklad „STORNO“, a na miesto názvu generovaného dokladu by bol DOBROPIS a nie ako teraz faktúra. Ani odlíšenie čísiel „dobropisov“, či vlastne storna a faktúr, by nebolo na zahodenie. Pre nás, teda žiadna novinka.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      referenční číslo původního dokladu do storna dokladů ještě přidáme, stejně tak možnost nastavit název storno dokladu.

      Odpovědět
  2. V pôvodnej administrácii to nie je, iba v novej. Pre tych co pouzivaju povodnu administraciu sa nic nevylepsilo. Novu administraciu nepouzivam, lebo na nu nie som zvyknuty a je pomalsia. Takze 🙁

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      nové funkce přidáváme už jen do nové administrace. Rychlost se již podařilo zvýšit. Věříme, že si i na novou administraci zvyknete. Je na mnohem vyšší úrovni než původní administrace a máme zpětnou vazbu od zákazníků, že po pár dnech užívání se s novou administrací pracuje mnohem lépe než s původní. Doufáme, že i Vám se nová administrace osvědčí.

      Odpovědět
      • No když jsme u té nové administrace, tak já se nemůžu do ní příhlásit déle než týden a podpora do teď nic nevyřešila. Mě osobné nechybí, protože ta stará je přehlednější a rychlejší ale v té nové mám nastavenou notifikaci a jaksi bych ji rád zaktualizoval a vono nic no, tož tak asi…….

        Odpovědět
        • Dobrý den,
          podobný problém opravdu u nikoho neevidujeme, většina zákazníků již běžně pracuje v administraci nové. Přihlašovací údaje jsou stejné jak do administrace původní tak nové.
          Když se přihlásíte do staré administrace, přejdete třeba do sekce objednávky http://www.webareal.cz/admin/script.php?vol=eshop4&svol=2 a potom přepíšete adresu v adresním řádku prohlížeče na http://www.webareal.cz/admin2/script.php?vol=eshop4&svol=2 (jen místo admin změníte na admin2), tak se do nové administrace dostanete ? Pokud ano, musí být problém opravdu jen ve vašem přihlašování do administrace.

          Odpovědět
          • Tak problém vyřešen, zakopaný pes byl v zeerat, kde jsem odhlásil svůj eshop ale propojení s webareal zůstalo a to způsobovalo nemožnost se přihlásit do nové administrace.

    • Tak s týmto súhlasím. stará prehľadnejšia a omnoho rýchlejšia. kopu tabuliek ktoré sú nedotiahnuté do konca, no pracuje sa na tom. a to najhoršie že mne sa v nej vôbec nerobí dobre, je pomalšia a taká nepríjemná na pohlaď. neviem ale môj názor je že to nebol správny krok a to že je responzívna? kolko ludí spravuje na telefóne, alebo tablete svoj eshop? ak niečo potrebujem kuknut cez telefon idem cez starý lebo nový mi načíta asi o hodinu. ocenil by som tu minusku ak by tvorila hneď aj dobropis a hlavne na dobropis zvlášť nastaviteľný číselný rad.

      Odpovědět
      • Dobrý den, jistě záleží na preferencích a také trochu zvyku.
        Rychlost – ano, souhlas, na rychlost administrace se chceme prioritně ještě v březnu zaměřit. To určitě.
        Jen k té práci s administrací, responzivita je jednoduše nutností – přes 25% přístupů do administrace je z tabletů nebo z mobilů a toto číslo stále roste. Podle našeho názoru to je jasný trend.
        Ale pokud vám vyhovuje současná administrace, je to jen vaše rozhodnutí, neplánujeme původní administraci v dohledné době vůbec rušit.

        Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031