Nová šablona XENON

Říj 11, 2017
5275 Zobrazeno
15 Comments

Připravili jsme pro vás novou responzivní šablonu a pojmenovali jsme ji XENON. Podívejte se s námi, co nového atraktivního tato šablona přináší.

Ke stávajícím responzivním šablonám ARGON, NEON a dokončované a již ohlášené šabloně KRYPTON, na které ještě pracujeme, jsme dnes přidali novou šablon XENON. Podívejte se sami, jak se nám povedla:[su_button url=“http://www.webareal.cz/xenon/“ target=“blank“ style=“soft“ center=“yes“ radius=“round“ icon=“icon: external-link“]Šablona XENON[/su_button]

 

Jaké jsou její hlavní vlastnosti?
– Přepracovaný design hlavičky
– Horizontální produktové menu
– Efektní výpis produktových boxů
– Boxy „Novinky“, „Kontakty“… přesunuty do spodní části stránky horizontálně
– Článkové menu v patičce eshopu
– Pozměněný detail produktu
– Produktové podmenu zobrazeno obrázkovým náhledem v hlavní ploše
– Možnost přidat ikonky k 1. úrovni produktového menu
– Plně responzivní design a provedení

Přepracovaný design hlavičky & Horizontální produktové menu

Hlavička je zcela minimalistická a ergonomicky co nejjednodušší. Zaměřili jsme se především na její přehlednost a funkčnost. Políčko pro fulltextové hledání je vždy viditelné a neruší celkový vzhled webu.  Produktové menu je umístěno horizontálně pod hlavičkou, je zobrazena pouze jeho první úroveň. Další úrovně jsou zobrazeny přímo ve výpisu hlavní kategorie obrázkovým odkazem.

Efektní výpis produktových boxů

U produktových boxů jsme použili hover efekt pro zvýraznění najetí myši na zvolený produkt. Detail produktu je zobrazen po kliknutí nejen na název produktu, ale i na jeho obrázek. Ikonky „novinka“, „top produkt“ … jsou trvale zobrazeny v levém horním rohu boxu.

Boxy „Novinky“, „Anketa“… přesunuty do spodní části stránky horizontálně

Boxy, na které jste zvyklí z levého sloupce eshopu jsou přesunuty do spodní části stránky, těsně nad patičku. Jaké boxy si zde zobrazíte, záleží jen na vás.

Článkové menu v patičce eshopu

Pokud hledáte kam se ztratilo článkové menu, pak jej naleznete zcela na konci stránky, v černé patičce eshopu. Všechny položky článkového menu (včetně podkategorií) jsou zobrazeny v levém sloupečku, bez grafického rozlišení úrovní.

Zároveň je v prostředním sloupečku zduplikována 1. úroveň produktového menu a v pravém sloupečku kontaktní údaje.

Pozměněný detail produktu

Lehce jsme si pohráli také s detailem produktu, především jsme se snažili odlehčit design nejdůležitějších zobrazených informací, uzavřeli jsme je do nového boxu a zdůraznili jsme nejdůležitější tlačítko na stránce „Koupit“.

Produktové podmenu zobrazeno obrázkovým náhledem v hlavní ploše

Výpis podkategorií je proveden obrázkovým zobrazením tématických obrázků (vlastní obrázky k jednotlivým podkategoriím můžete nově pro tuto šablonu zadat v administraci u odpovídajících podkategorií).

 

Možnost přidat ikonky k 1. úrovni produktového menu

K 1. úrovni produktového menu můžete přidat tématické ikonky. Ikonky můžete přidat hned trojím novým způsobem. A to nahráním obrázku ke každé kategorii, vložením ikonky z font awesome nebo nahráním celého vlastního fontu a následným přiřazením jednotlivých znaků z tohoto fontu ke zvolené kategorii menu. Podrobný návod jak vkládat ikonky k produktovému naleznete na našem helpdesku.

Plně responzivní design a provedení

Šablon XENON je plně responzivní a je tedy plně optimalizovaná pro zobrazení na počítači, tabletu nebo mobilním telefonu. Takto bude například vypadat úvodní strana šablony na mobilním telefonu:

 

Pro koho je šablona XENON vhodná ?

Tato šablona je vhodné spíše pro eshopy s menším počtem nabízených produktů, s menším počtem zanořených úrovní podmenu a menším počtem podkategorií v každé hlavní kategorii. Vzhledem k rozměrům zobrazených obrázků a produktových boxu bude šablona ideální například pro prodej oblečení, pro bazary, eshopy se specializovanými produkty, hand made produkty, hračky, sportovní vybavení…. Prozatím je šablona k dispozici v českém a slovenském systému, ale už pracujeme na jejím zprovoznění ve všech našich dalších mutacích.

Přejeme vám s novou šablonou hodně úspěchů a radosti!

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares418 views
WEBAREAL
0 shares418 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

15 Responses

  1. Podkategórie sa mi podarilo nastaviť, ale v responzívnej verzii cez mobil je šablóna hrozná. Pre mňa teda zatiaľ nepoužiteľná, škoda. Počkám asi kým sa doladia detaily.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      na telefonu se nám vše zobrazuje správně. Co přesně je podle Vás v nepořádku? Můžete nám prosím zaslat připomínky na podporu pomocí autorizovaného dotazu nebo na email podpora@bohemiasoft.com?
      Moc děkuji.
      David

      Odpovědět
      • Na telefóne banner na úvodnej strane zostáva orezaný a neprispôsobuje sa veľkosti obrazovky. Pri starších responzívnych šablónach sa zmenšil.

        Odpovědět
      • A ešte nápis ZĽAVA xy% by ste mohli upraviť, lebo je sotva čitateľný na označení produktov. Alebo si to viem upraviť aj sama?

        Odpovědět
        • Dobrý den,
          zkusím předat požadavek na grafika, jestli s tím dokáže něco udělat. Budeme Vás kontaktovat na Váš přihlašovací email k eshopu sperkysan.sk.
          David

          Odpovědět
    • Dobrý den,
      počet položek je omezený na 5 + blog. Tedy celkem 6 položek. Nevkládáte více položek?
      Děkuji, David

      Odpovědět
      • Hej vkladám, lebo v hornom menu (v staršej šablóne bolo hore) som mala kategórie o nás, recenzie, doprava a platba a pod. a obchodné podmienky, reklamačný poriadok a tieto legislatívne veci som si dala do pätičky ako linky (preklik na voľný článok). Tak teraz keď je všetko v pätičke som to tam chcela doplniť lebo tie linky sa mi zobrazujú tým pádom nad pätičkou a zbytočne tam zaberajú priestor a ani vizuálne to nie je pekné. Nedalo by sa tam vložiť ešte jeden stĺpec s informáciami? Miesto tam je. Ďakujem.

        Odpovědět
        • Dobrý den,
          bohužel vložit další sloupec nemůžeme kvůli rozvržení. Zkusíme se nad tím zamyslet u dalších šablon, jestli to bude technicky možné.
          Pokud byste potřebovala něco upravit ohledně grafiky, tak se kdykoli můžete obrátit na našeho grafika na emailu david.sattler@bohemiasoft.com.
          Pokud to bude v našich silách, tak se Vám pokusíme s čímkoli pomoci.
          David

          Odpovědět
  2. Dobrý den.
    Zatím zklamání. Nejvíc jsem se těšil na:
    možnost zobrazování 2 obrázků produktů v produktovém boxu, jejich “překlápění” po najetí myši
    Teď se jen objeví rámeček (slabé) navíc v detailu produktu Vám u „souvisejícího zboží“ utíká text mimo rámeček.

    Odpovědět
    • Dobrý den Zdeňku,
      vámi zmiňované funkce (které jste zřejmě již viděl na naší ukázce připravované šablony) budou součástí jiné šablony – KRYPTON, kterou ještě dokončujeme.

      Odpovědět
    • Dobrý den,
      děkujeme za upozornění. Na Live náhled se podíváme.
      Na Editoru šablon stále pracujeme. Jakmile bude připravený k nasazení, tak budeme hned informovat na facebooku a také v novinkách v administraci.
      David

      Odpovědět
    • Dobrý den,
      tak jsme Live náhled kontrolovali a funguje bez problémů. Můžete nám prosím poslat autorizovaný dotaz ze své administrace, že bychom se na Live náhled podívali přímo u Vás?
      Děkuji, David

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031