Comgate má nové tarify – jsou přehlednější a výhodnější

Bře 24, 2023
577 Zobrazeno

Tři nové tarify představila společnost Comgate, poskytovatel platebních bran a terminálů. Oproti předchozím sazebníkům jsou ještě jednodušší, přehlednější a výhodnější. Novým zákazníkům je Comgate nabízí již nyní, pro stávající uživatele budou platit od 1. června, případně na vlastní žádost dříve.

Zásadní novinkou u tarifů Comgate je to, že poskytují klientům svobodu volby – každý si může vybrat ten svůj, podobně jako třeba u mobilního operátora. Tarif Easy se hodí pro obchodníky, kteří chtějí mít náklady pod kontrolou, ale nechtějí řešit složité výpočty, tarif Profi je zase vhodný pro ty, kteří rozložení platebních metod ve svém obchodě sledují podrobně a chtějí se více podílet na řízení nákladů na platební bránu. Tarif Start pak využijí začínající obchodníci. Pojďme se na ně podívat podrobněji:

Tarif Start – pro obchodníky, kteří v minulosti nepřijímali platby kartou. Prvních 6 měsíců je provoz platební brány bez měsíčního poplatku, po stejnou dobu se žádné poplatky neváží ani na transakce do výše 50 tisíc Kč měsíčně (2 tisíce EUR na Slovensku). Po půlročním období přechází obchodník na tarif Easy.

Tarif Easy – má jen jednu sazbu pro všechny platební metody. Nezáleží na tom, zda jde o platbu kartou, bankovní převod, odloženou platbu nebo jinou, všechny stojí 0,9 % + 1 Kč. Obchodník tak na první pohled ví, kolik ho provoz služby bude stát, nemusí řešit výpočty podle poměru použitých platebních metod.

Tarif Profi – rozlišuje sazby podle použitých platebních metod. Využijí ho obchodníci, kteří mají přehled o tom, jaký poměr zákazníků u nich platí spotřebitelskou kartou vydanou v EU, jaký poměr mají bankovní převody a jaký další metody. I takto členěný tarif však obsahuje jen třetinu hodnot v porovnání s jinými ceníky obvyklými na trhu, je tedy přehlednější.

Všechny nové tarify Comgate jsou tak jednoduché, že se každý vejde na jednu stránku formátu A4. I díky tomu, že vznikaly na základě několikaměsíční pečlivého naslouchání zpětné vazbě od stávajících klientů a analýzy konkurenčních nabídek. Právě po přehlednosti a jednoduchosti volají zákazníci nejčastějí. Také cenově jsou tarify nastavené velmi výhodně – zejména díky razantnímu snížení fixních poplatků.

Novým zájemcům o platební bránu nabízí Comgate nové tarify už nyní, stávající klienti na ně přejdou automaticky 1. června 2023, na základě vlastní žádosti mohou už dříve.

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares34 views
WEBAREAL
0 shares34 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares417 views
WEBAREAL
0 shares417 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031