Začněte prodávat na Allegro.cz

Kvě 15, 2023
876 Zobrazeno

Internetové tržiště Allegro.cz odstartovalo svou činnost v České republice. Tento polský gigant již vlastní české eshopy Mall, CZC nebo třeba přepravní společnost WE|DO. Nyní vstupuje na český trh i přímo se svou hlavní značkou a bude zde soupeřit například s Alzou, Kauflandem nebo Heurekou.

Eshopy Mall nebo CZC  budou i nadále fungovat samostatně, ale zároveň je již nyní jejich sortiment nabízen i na Allegro.cz. A že pro propagaci dělá Allegro vše možné, je již vidět – na svém tržišti nabízí vybrané produkty (často opravdu výrazně) levněji než na již zavedených internetových obchodech Mall.cz nebo Czc.cz:

Allegro nabízí služby Zásilkovny a své přepravní služby WE|DO. Zboží je v Česku možné zaslat do více než 12 tisíc výdejních míst. Platby probíhají samozřejmě v korunách.

Allegro.cz je postaveno na modelu tržiště, což znamená, že obchodníci nabízejí své produkty na platformě Allegro a prodávají je přímo kupujícím. Značky jako Mall nebo CZC se stanou obchodníky na Allegro.cz,“ uvádí Allegro ve své tiskové zprávě. Lze tedy  s určitou mírou pravděpodobnosti spekulovat, že prodej na Mall.cz bude postupem času upozaděn a hlavním prodejním místem se stane Allegro.cz.

Na Allegro.cz již nyní prodávají své zboží nejen české, ale i polské eshopy. Konkurence v české ecommerci se tak i nadále bude zvyšovat. Naopak to přináší šanci pro české eshopy získat nový prodejní kanál a prodávat své zboží nejen v Česku, ale i na velkém polském online trhu. Navíc aktuálně až do září zcela bez poplatků.

V případě, že chcete na Allegro prodávat i vy, Webareal je na toto připraven. Na Allegro.cz je potřeba založit registraci a pomocí doplňku Baselinker vytvořit propojení mezi vaším Webareal eshopem a vlastní správou produktu na Allegro.cz.

[su_button url=“https://marketplace.webareal.cz/plugin-child/cs/allegro“ target=“blank“ style=“stroked“ size=“10″ center=“yes“ radius=“round“ icon=“icon: external-link“]Odkaz na doplněk naleznete  zde[/su_button]

 

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares111 views
WEBAREAL
0 shares111 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares419 views
WEBAREAL
0 shares419 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031