Za provoz Webarealu můžete zaplatit i kryptoměnou

Úno 16, 2018
1891 Zobrazeno

Obliba kryptoměn a počet jejich vlastníků stále roste. A tak jsme k možnosti koupit si za Bitcoiny například zboží na Alze, i my přidali možnost zaplatit za pronájem vašich eshopů i pomocí 4 kryptoměn – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin. Pokud jste tedy vlastníky těchto kryptoměn a chcete jimi platit, podívejte se, jak to u nás provedete.

Tato možnost je zatím dostupná pouze při založení nového eshopu v systému Webareal.cz nebo Webareal.sk  a to při objednávce ročního provozu eshopu.

V administraci vašeho testovacího eshopu, v objednávce ostrého provozu zvolíte roční provoz a vyplníte všechny registrační údaje. Zcela stejně jako byste platili klasickými měnami – CZK nebo EUR:

Po vyplnění všech údajů a potvrzení formuláře, na následující stránce objednacího procesu naleznete nově možnost zaplatit kryptoměnou:

Kliknutím na tlačítko „Zaplatit kryptoměnou“ vyvoláte platební bránu pro platbu kryptoměnou. V prvním kroku zde vyplníte email, který musí být stejný jako email, kterým jste registroval eshop:

Kliknete na tlačítko „Continue“, čímž můžete v dalším kroku zvolit vámi preferovanou měnu, kterou budete platit za provoz vašeho eshopu:

Zvolme pro demonstraci kliknutím například měnu Litecoin:

A nyní máte 15 minut (čas je vidět na odpočítávání) na platbu odpovídajícího množství kryptoměny (částka v políčku Amount) na naši Litecoin adresu. Toto provedete již samozřejmě ve vaší kryptoměnové peněžence. Pokud jste vlastníky kryptoměn, zřejmě není potřeba dále vysvětlovat, jde o pro vás zcela běžnou operaci.

To je všechno, my vám následně do druhého pracovního dne zašleme fakturu a je hotovo.

V případě, že byste chtěli platit kryptoměnami za své již existující eshopy nebo platit i jiné než roční období nebo byste dokonce tuto platební bránu chtěli mít k dispozici u vašich eshopů jako novou platební metodu, dejte nám vědět do komentářů, dle zájmu tuto možnost případně také umožníme.

Může vás zajímat

Webinář: Jednoduchá integrace Zenvio s Webareal
WEBAREAL
0 shares178 views
WEBAREAL
0 shares178 views

Webinář: Jednoduchá integrace Zenvio s Webareal

bohemiasoft - Říj 15, 2024

Vážení uživatelé Webareal, rádi bychom vás pozvali na speciální webinář, který se uskuteční 31. října v 15.00, a během kterého vám…

Pozvánka na E-commerce day v Bratislavě
WEBAREAL
0 shares155 views
WEBAREAL
0 shares155 views

Pozvánka na E-commerce day v Bratislavě

bohemiasoft - Říj 10, 2024

Za týden, 17.10.2024 se v Bratislavě uskuteční E-commerce day a my budeme u toho! Přijďte navštívit náš Webareal stánek a…

Současné metody link buildingu: Co funguje a co již ne
WEBAREAL
0 shares58 views
WEBAREAL
0 shares58 views

Současné metody link buildingu: Co funguje a co již ne

bohemiasoft - Říj 10, 2024

Link building, tedy získávání zpětných odkazů, je stále jednou z nejdůležitějších SEO strategií, která dokáže výrazně ovlivnit viditelnost webových stránek…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Říjen 2024
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031