Tržiště eshopů
Nabídněte svůj eshop k prodeji

Zář 22, 2017
4589 Zobrazeno
4 Comments

Uvažujete o prodeji svého eshopu? Rozjel se váš eshop natolik, že už nestíháte jeho tempu? Uvažujete o ukončení podnikání, ale co s vaším ziskovým internetovým obchodem? Nebo byste třeba rádi vytvářeli grafické šablony, naplnili eshop produkty a pak pro takto připravený eshop nalezli jeho nového majitele? S tím vším vám pomůže naše připravované TRŽIŠTĚ HOTOVÝCH ESHOPŮ.

Připravujeme tržiště eshopů, kde budete moci nabídnout k prodeji svůj funkční eshop. Buďte mezi prvními, kteří nabídnou pro toto tržiště svůj eshop k prodeji.

Podmínky pro prodej eshopů:

– eshop je provozován v systému Webareal.cz, Webareal.sk nebo Dropareal.cz
– eshop je v ostrém provozu
– eshop má jasného majitele
– z prodeje ani z koupě eshopů nevybíráme žádnou provizi
– vlastní prodej eshopu je zcela na domluvě mezi stávajícím a novým majitelem eshopu

[su_box title=“Nabídněte již dnes k prodeji svůj eshop!“ style=“glass“ box_color=“#2AADE2″]

 Stačí, když nám napíšete na email prodejeshopu@bohemiasoft.com informace o vámi nabízeném eshopu, jeho cenu a my váš eshop umístíme na připravovaném tržiště eshopů. Buďte mezi prvními, kdo nabídne svůj eshop k prodeji.

[/su_box]

A jak bude vlastní tržiště vypadat? Toto je připravovaná úvodní stránka tršiště:

Tento projekt spustíme jakou součást systémů webareal.cz, webareal.sk, dropareal.cz a do budoucna také poslouží pro prodej webů v systému zombeek.cz. Jakmile se nám ozve několik prvních zájemců o prodej eshopu, spustíme tržiště do ostrého provozu a provedeme jeho propagaci.

Může vás zajímat

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí
WEBAREAL
0 shares153 views
WEBAREAL
0 shares153 views

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí

bohemiasoft - Dub 15, 2024

Nakoupí častěji, utratí více. Přesně tak působí na zákazníky moderní platební metody od Skip Pay. Odložená platba likviduje nejistotu spojenou…

PPL servis – 20.4.2024
WEBAREAL
0 shares250 views
WEBAREAL
0 shares250 views

PPL servis – 20.4.2024

bohemiasoft - Dub 12, 2024

UPOZORNĚNÍ: dopravce PPL bude v sobotu 20.4.2024 provádět údržku systém. V čase od 5:00 do 15:00 hodin dojde k pravidelné údržbě systémů…

ZALOŽTE SI VLASTNÍ ESHOP – NYNÍ S 20% SLEVOU
WEBAREAL
0 shares205 views
WEBAREAL
0 shares205 views

ZALOŽTE SI VLASTNÍ ESHOP – NYNÍ S 20% SLEVOU

bohemiasoft - Dub 11, 2024

Uvažujete o založení svého prvního eshopu? Snad vám v rozhodování malinko pomůžeme. Nabízíme vám totiž 20% slevu na roční provoz…

4 Responses

  1. Tak tyden mame uz aktualne prespristi a trziste nikde. Jaky argument pro to mate ted? Ze by zas nejake dalsi lazeni nebo nahle vylepsovani, ktere se deje standardne presne v terminech, na ktere neco slibite?… Mira

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      žádnou výmluvu nepotřebujeme 🙂 Prostě naši zákazníci nyní požadují další úpravy a my jsme se rozhodli dát přednost přáním našich zákazníků. Nemyslíme si, že snažit se vyhovět našim zákazníkům je krok špatným směrem – právě naopak. Takže tržiště jsme zatím odsunuli. Chtěli bychom ho co nejdříve dokončit, ale pokud vidíme, že naši zákazníci nyní upřednostňují ve velkém jiné požadavky, tak se jim snažíme přizpůsobit.
      David

      Odpovědět
    • Dobrý den,
      tržiště máme prakticky hotové, jen jsme ho teď trochu odsunuli, vzhledem k nasazované nové šabloně Aurum. Ale příští týden bude tržiště dokončeno. A co se týká šablony Krypton, také tady se již velmi brzy dočkáte.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
« Bře    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930