Šablona AURUM

Lis 21, 2017
5497 Zobrazeno
17 Comments

Připravili jsme pro vás další novou širokoúhlou, responzivní šablonu a pojmenovali jsme ji AURUM. Podívejte se s námi, co nového atraktivního tato šablona přináší.

Ke stávajícím responzivním šablonám ARGONNEONXENON, CARBON a dokončované a již ohlášené šabloně KRYPTON, na které stále ještě pracujeme, jsme dnes přidali novou šablon AURUM. Podívejte se sami, jak se nám povedla:[su_button url=“http://www.webareal.cz/aurum/“ target=“blank“ style=“soft“ center=“yes“ radius=“round“ icon=“icon: external-link“]Šablona AURUM[/su_button]

 

Jaké jsou její hlavní vlastnosti?

1. Širokoúhlé rozvržení šablony na celou šíři obrazovky

Šablona Aurum je spolu se šablonou Carbon naší druhou širokoúhlou šablonou. Což znamená, že pro zobrazení výpisu produktů je využita plná plocha monitoru od kraje ke kraji. A je zcela jedno zda je zobrazovacím monitorem počítač, tablet nebo mobil. Šablona se velikosti monitoru sami přizpůsobí.

 

2. Grafické produktové menu – akordeon

To čím tato šablona upoutá na první pohled, je grafické produktové menu tzv. „akordeon“. Máte možnost takto ztvárnit až 6 vybraných kategorií produktového menu. Nelze tedy zobrazit více než 6 kategorií (toto provedete v administraci v sekci „Kategorie produktů“, u zvolené kategorie zaškrtnutím checkboxu „Zobrazit v akordeonu“). Obrázky a popisky, které jsou v tomto menu zobrazeny nahráváte ke každé kategorii zvlášť.

Na úvodní straně jsou tedy takto zpropagovány pouze zvolené kategorie. Ostatní kategorie jsou zobrazeny v detailu produktu, při přechodu do kategorií eshopu.. a na mnoha dalších místech. Nemusíte mít tak strach, že by další kategorie vaši zákazníci nenalezli.

 

3. Nové grafické a funkční provedení produktového boxu

Produktový box má několik nových vychytávek. Po nejetí myši je velikost boxu vertikálně prodloužena a je zde zobrazena část popisu produktu. Zároveň se nad obrázkem produktu zobrazí tlačítko „Zobrazit galerii“, kde po kliknutí se převrátí „rubová“ strana boxu se zobrazením připojených obrázků. Z obou stran boxu lze také pomocí tlačítka „Detail“ přejít do detailu produktu.

 

4. Pozměněný detail produktu včetně výpisu kompletního produktového menu

Detail produktu se vyznačuje pozměněnou grafickou úpravou detailních informací o produktu. Zároveň je zde umístěna v levém sloupci i kompletní struktura produktového menu spolu s boxem Novinky a Zboží v akci.

 

5. Částečné zachycení hlavičky stránky při rolování

Hlavička je při rolování stránky zachycena v pevné pozici a je tak stále „po ruce“ návštěvníkovi stránky, který může rychle přejít na úvodní stránku (kliknutím na logo), fulltextově hledat produkty nebo se přihlásit, případně zaregistrovat. Není zachycena celá hlavička, horní pruh s článkovým menu je při prvním zarolování stránky skryt, tak aby měl uživatel k dispozici co největší plochu pro zobrazení produktů eshopu.

 

6. Změny ve struktuře úvodní stránky

– Článkové menu (i víceúrovňové) je zobrazeno duplicitně, jednak v hlavičce webu (v černém horním pruhu) a zároveň v patičce stránky.
– Kompletní produktové menu je jednak zobrazeno v patičce stránky a pak především u podstránek kategorií a v detailu každého produktu – v levém sloupci.
– až 6 zvolených kategorií produktového menu je zobrazeno na úvodní stránce eshopu, pomocí graficky ztvárněného akordeonu
– Sekce „Zboží v akci“ a „Nejprodávanější“ jsou přesunuty nad patičku webu, graficky jsou zobrazeny v horizontálním rozvržení :

Jde o zcela novou šablonu, pokud naleznete nějaké chybičky nebo narazíte na problém, neváhejte nás kontaktovat. Děkujeme.

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares34 views
WEBAREAL
0 shares34 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares416 views
WEBAREAL
0 shares416 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

17 Responses

  1. Dobrý den, nastavil jsem šablonu Aurum. Chci se zeptat na zobrazení akcí nebo dopravy zdarma u jednotlivých produktů. Už na úvodní stránce to zasahuje dost vysoko buď do akordeonu nebo do samotných produktů a v kategoriích je to stejné. Je problém na mé straně nebo by se to nějak dalo zlepšit? Děkuji

    Odpovědět
    • Dobrý den Magdaléno,
      hodně záleží na tom, kolik produktů budete chtít na eshopu mít a na co budete chtít dávat důraz – jestli např. na slider (velké obrázky) v hlavičce eshopu. Možná by se pro Vás hodila připravovaná šablona Erbium s velkým sliderem, na které teď děláme. Jestli mohu doporučit, tak bych ještě vyčkal na zbylé šablony a v lednu byste si již mohla definitivně vybrat, protože všechny šablony by měly být již zveřejněné.
      David

      Odpovědět
  2. Dobrý den
    Šablona Aurum je super,ale má ešte male chyby.jedna chyba je ked rozliknem produk konečná cena nie ucelená značka eura je v druhej kolonke to vypadá dosť blbo.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      děkujeme. Ano, máte pravdu, předal jsem váš postřeh grafikům – opravu co nejrychleji zapracujeme.

      Odpovědět
  3. Dobrý den.
    Rozumím, že harmoniku máte odladěnou na telefony – 6 kategorií, ale nejsou jen telefony (na mojim telefonu je pás 8mm), ale už na 10″tabletu je to už 2,5cm pás. Nemyslím si, že to je málo.
    Navíc spíš bych volil (pokud to jde) dát volbu uživateli kolik si chce zobrazovat. Jen bych ho u editace harmoniky u kategorii upozornil, že větší množství bude problém při nižším rozlišení. Navíc u mobilu máte tlačítko E-shop, kde se rozbalí kategorie. Ne nechci jinou šablonu, tato je fakt moc pěkná, tím jste dali na prdel Alze, Mallu apod. jen to chce doladit ty detaily.
    Kde mám Vám zaslat printscreeny? URL je https://www.luxusnimozaiky.cz/Stone
    Další věc, která není odladěná je detail produktu, kde jsou v podstatě 3 sloupce: obrázek produktu, název parametru a parametr. Zatímco název parametru je dost široký, sloupec s parametrem je úzký.
    Např. jsem neplátce DPH a cenu mám na 2 řádcích: 169 Kč (Neplátce DPH).
    Proč po rolování, jak zmizne horní řádek, titulka s logem zčerná a nezůstane tak jak je?

    Odpovědět
    • Děkujeme pěkně. Stránka kategorií a detail produktů, ano, vidíme problém – vyladíme.
      Hlavička, hmm, tady to nějak také vymyslíme. Ještě jednou děkuji za zaslání připomínek, je to přeci jen zbrusu nová šablona, nějaké ladění se vždy v ostrém provozu ukáže jako nutné.

      Odpovědět
      • Rád pomohu.
        Ještě co ta harmonika? Je to dobrý nápad, ale ta velikost obrázků a počet kategorií. Zkuste s tím něco udělat

        Odpovědět
        • Počet kategorií bude maximálně 6, ten zůstane zachován. Výšku ještě zkusíme vymyslet.
          Oprava textu v kategoriích a detail produktu jsme opravili. Hlavičku také (už „nečerná“), ale náš grafik radí, zachovat v hlavičce spíše jednobarevné pozadí, takto se obrázek v hlavičce opticky tluče s akordeonem. Ale to je samozřejmě na vás, jinak to plníte velmi pekně!

          Odpovědět
  4. Hodně dobrá grafika na zobrazení produktu, ale opět banální chyby, které celé to dílo degraduje.
    Proč jen 6 kategorií v harmonice? Já chci 8 a nemůžu
    Proč jsou tak velké obrázky v harmonice, zkuste to odladit aspoň (když už to nejde uživatelsky) tak ať to na nejběžnějších monitorech s běžným rozlišením se zobrazuje pěkně.
    Na 15,6″ noťasu s rozlišením 1366×786 harmoniku roluji přes 1,5 stránky, než se mi objeví první produkty.
    Proč když už je jen 6 kategorii v harmonice, nejsou vidět v hlavní stránce všechny kategorie?
    Proč není odladěná grafika na stránce kategorie, kde mám povídání a obrázek k dané kategorii, a do textu mi zasahují produkty?!
    Ale jinak je to povedenější šablona než Carbon.
    Děkuji

    Odpovědět
    • Dobrý den Zdeňku,
      děkuji za váš komentář. 6 kategorií v akordeonu je jednoduše proto, že víc kategorií by na mobilním zobrazení bylo již nepřehledné a nešlo by jednotlivé kategorie komfortně ovládat. Dlouho jsme experimentovali a testovali různé způsoby zobrazení tohoto akordeonu a takto nám to vyšlo nejlépe. O roztahování na výšku víme, zkusíme s tím ještě něco udělat. Tvoříme různé šablony, s různým rozvržením stránky, u Aurumu jsme zvolili pro výpis kompletní struktury kategorií až následující stránky. Akordeon slouží především pro zobrazení nejatraktivnějších kategorií, pro jejich propagaci na úvodní straně. Pokud chcete mít na úvodní stránce všechny kategorie, jednoduše zvolte jiný typ šablony.
      Stránka kategorie s obrázkem – můžete mi poslat URL nějaké takové stránky? Toto se nám nedaří nasimulovat. Děkuji.

      Odpovědět
  5. Musím říct,že každá nová šablona je lepší a lepší…Už pomalu nevím,kterou si mám vybrat. No,vlastně vím,jsem zcela nadšený šablonou Aurum.

    Odpovědět
    • Dobrý den, děkujeme moc za pochvalu. Moc si toho vážíme. A to se už můžete těšit i na další šablony, které připravujeme. Tak přejeme šťastnou ruku při výběru šablony.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031