Provozujete další eshop na konkurenční platformě (provozované jinou firmou)? A nejste spokojeni? Nebo zkrátka jen chcete víc? V takovém případě pro vás máme zajímavou nabídku.


Že si nedokážete představit přesun všech těch dat a tu mravenčí práci za tím? Nemusíte mít obavy. Data do systému Webareal Vám pomohou přesunout naši školení technici, a to do libovolné jazykové mutace, navíc zcela ZDARMA.

Máte u konkurence předplacené období? Ano, byla by škoda jej nevyužít. I na to myslíme a v takovém případě u nás na dobu odpovídající předplatnému dostanete provoz – jak jinak než zdarma.

No dobrá, řeknete si, ale jak teď na to? Jednoduše.

1- Založení webu
Hlavním krokem by mělo být založení si zkušební verze přímo na úvodní straně našich webových stránek. Zde si budete moci osahat všechny funkce, které systém nebízí. Pro práci se systémeme je pak dostupný i manuál.

2- Import dat eshopu
Systém umožňuje nahrát data eshopu hromadně a to pomocí XML nebo CSV souboru. Ten můžete nahrát buďto sami pomocí dostupného návodu nebo se můžete obrátit na našeho technika na emailu import@bohemiasoft.com, který prověří kompatibilitu pro nahrání dat do vámi vytvořeného webu nebo soubor přímo zdarma nahraje. Pro urychlení vyřízení vaší žádosti napište do předmětu emailu „PŘEVOD OD KONKURENCE“.

3- Přetažení ostatních textových informací
Ostatní informace, které se na stránkách nacházejí (například Obchodní podmínky, Jak nakupovat, O nás atp.), je třeba do systému zadat přímo skrze administračního rozhraní systému. V případě, že si nebudete vědět s něčím rady, je možné obrátit se na pracovníky naší technické podpory, kteří vás ochodně navedou nebo po domluvě data zadají za vás.

POZOR!!! Předtím než si přesměrujete doménu na nový eshop nebo než se Vám starý eshop smaže, bude potřeba si stáhnout obrázky produktů nebo si je vyžádat od nynějšího poskytovatele a poslat nám je nebo je nahrát do složky v sekci APLIKACE – SOUBOROVÝ manažer – FOTOS.
4- Objednání ostré verze a převod domény
Aby nedošlo ke smazání zkušební verze stránek, která je jen na 15 dnů, je nutné web převést do ostré verze. To provedete v pravém horním rohu administrace, kde do formuláře zadáte své fakturační údaje a název domény, kterou chete využívat. Po odeslání formuláře vám budou na email zaslány DNS údaje pro převod domény a výzva k platbě za pronájem. Do odpovědi na email s výzvou, prosím, zpětně zašlete info, z jakého konkurenčnío systému přecházíte, link na vaše současné stránky a přiložte doklad o zaplacení období u placeného konkurenčního systému. Web vám poté na dané období nastavíme zdarma.

V případě, že si nebudete vědět s čímkoliv rady, neváhejte kontaktovat naše zákaznické oddělení na emailu info@bohemiasoft.com nebo tel. +420 776 766 629.

Těšíme se na budoucí spolupráci!
Team Bohemiasoft

*** Akce platí do 31.12.2015 ***

Může vás zajímat

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí
WEBAREAL
0 shares161 views
WEBAREAL
0 shares161 views

Dopřejte zákazníkům větší komfort při nakupování: Dobírka nebo platba kartou už nestačí

bohemiasoft - Dub 15, 2024

Nakoupí častěji, utratí více. Přesně tak působí na zákazníky moderní platební metody od Skip Pay. Odložená platba likviduje nejistotu spojenou…

PPL servis – 20.4.2024
WEBAREAL
0 shares257 views
WEBAREAL
0 shares257 views

PPL servis – 20.4.2024

bohemiasoft - Dub 12, 2024

UPOZORNĚNÍ: dopravce PPL bude v sobotu 20.4.2024 provádět údržku systém. V čase od 5:00 do 15:00 hodin dojde k pravidelné údržbě systémů…

ZALOŽTE SI VLASTNÍ ESHOP – NYNÍ S 20% SLEVOU
WEBAREAL
0 shares214 views
WEBAREAL
0 shares214 views

ZALOŽTE SI VLASTNÍ ESHOP – NYNÍ S 20% SLEVOU

bohemiasoft - Dub 11, 2024

Uvažujete o založení svého prvního eshopu? Snad vám v rozhodování malinko pomůžeme. Nabízíme vám totiž 20% slevu na roční provoz…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
« Bře    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930