Odebíráte zboží od dodavatele, který vám zasílá XML soubory pro aktualizaci produktů na vašem e-shopu? Využíváte porovnávače zboží jako je Heuréka.cz, Zboží.cz a další? Potřebujete přednostní technickou podporu? Pokud jste si alespoň jednou odpověděli ano, jsou prémium služby právě pro vás.

Balíček obsahuje:
– Přednostní technickou podporu
– Garance dostupnosti 99,9%
– Automatické generování feedů 1x denně
– Automatické aktualizace produktů od dodavatele
– Nastavení 1 importní mapy zdarma
– Automatické generování objednávek do XML
– Tvorba PDF katalogu
– Vlastní FTP
– Aplikace pro rozesílání newsletterů

Přednostní technická podpora – Na vaše dotazy reagujeme prvotně. Nejprve tedy řešíme dotazy od prémium uživatelů a zásadní technické problémy, poté ostatní dotazy. Na autorizované dotazy zaslané v pracovní den do 12:00 hod, bude reagováno ještě ten samý pracovní den nejpozději do 16:00 hodin.

Garance dostupnosti 99,9% – Dostupnost je měřena nezávislým monitoringem: http://www.monitoring-serveru.cz. V případě, že měsíční dostupnost bude pod tímto limitem, navyšuje se provoz prémiových služeb o jeden měsíc zdarma navíc.

Automatické generování feedů 1x denně – Generování feedů pro porovnávače zboží (Heuréka, Zboží, Google nákupy, atd) se u prémium uživatelů generují automaticky 1x denně. U neprémium uživatelů se feedy generují 1x za 14 dní.

Automatické aktualizace produktů od dodavatele – Využíváte pro aktualizaci produktů feedy od dodavatele? Pomocí této funkce nemusíte importy provádět ručně. Stačí nastavit automatický import a zboží od dodavatele se 1x denně aktualizuje.

Nastavení 1 importní mapy zdarma – Jednu importní mapu vám kolega technik nastaví zdarma. Další importní mapy jsou již zpoplatněny částkou 800 Kč + DPH.

Automatické generování objednávek do XML – Díky této funkci si můžete za pomoci Vašeho programátora například zařídit automatické přenášení objednávek do Pohody, Money S3 nebo jiného účetního systému, který podporuje náš XML formát s objednávkami. Podrobný návod naleznete zde.

Tvorba PDF katalogu – Vhodné především pro velkoobchody, ale i malé firmy, které chtějí upoutat například katalogem nového zboží, který lze rozesílat jak e-mailem tak v tištěné podobě. Podrobný návod naleznete zde.

Vlastní FTP – FTP můžete využít pro hromadné nahrávání dat do e-shopu. Například pro hromadné nahrávání obrázků, CSV souborů atd. Případně jej mohou využít externí služby, které díky němu mohou načítat / ukládat data z prostoru eshopu.

Aplikace pro rozesílání newsletterů – V administraci po aktivaci prémium služeb naleznete novou funkci prémium newsletter. Můžete si zde připravit reklamní e-mail, který pak rozešlete vašim zákazníkům, kteří odebírání novinek potvrdili. Podrobný návod naleznete zde.

Všechny tyto služby a funkce si můžete pořídit za 1188 Kč + DPH za rok. Na měsíc vás tyto služba vyjdou v přepočtu na pouhých 99 Kč + DPH. Prémium služby si můžete objednat v administraci vašeho e-shopu v sekci Další služby – Prémium služby.

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares33 views
WEBAREAL
0 shares33 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares416 views
WEBAREAL
0 shares416 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031