Přidali jsme možnost nastavení, kdy se ke každé přijaté objednávce automaticky vygeneruje také faktura. Nebude již zapotřebí ručního generování faktur.

 

Automatické generování faktur nastavíte v zelené sekci E-shop, políčko Objednávky, záložka Nastavení.

ScreenShot024

Pokud v této záložce sjedete úplně dolů, tak tam je uvedeno následující nastavení.

ScreenShot025

Všimněte si nastavení dvou možností:

1. Automatické generování čísla faktury (můžete tedy zadat nějaké konkrétní počáteční číslo – např. 100 – a systém bude generovat faktury od tohoto čísla dále).

2. Automaticky generovat faktury (umožní generovat faktury automaticky, jakmile zákazník provede objednávku; odpadá tak ruční generování faktur).

 

DŮLEŽITÉ – aby fungovalo Automatické generování faktur, tak je zapotřebí mít aktivované také Automatické generování čísla faktury.

Předpokládejme, že chceme číslovat faktury od hodnoty 100 a také chceme, aby když zákazník udělá objednávku, tak aby se automaticky vygenerovala i faktura (abychom ji nemuseli generovat ručně). Nastavení by vypadalo následovně:

ScreenShot026

Nyní jen stačí dané změny uložit.

Ještě si můžeme všimnout, že je možné v daném nastavení zadat Dobu splatnosti. To znamená, že se ve faktuře automaticky vygeneruje datum splatnosti, které bude obsahovat vámi zadanou Dobu splatnosti.

ScreenShot027

Pokud tedy takovéto nastavení provedeme, tak když zákazník udělá objednávku, tak se automaticky vygeneruje faktura a ta bude mít číslo 101. Takovou objednávku s příslušnou fakturou můžeme vidět na následujícím obrázku.

ScreenShot028

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares418 views
WEBAREAL
0 shares418 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

2 Responses

  1. Dobrý den,
    potřebuji udělat dobropis faktury za nevyzvednutou dobírku. Jde to ve vašem systému? Když fakturu vymažui vznikne mi díra v řadě dokladů

    Odpovědět
    • Nenapadá mne jak toto upravit. Ale pošlete ještě, prosím, tento dotaz našim specialistům na technické podpoře pomocí autorizovaného dotazu.
      Raději tyto dotazy ohledně systému zasílejte rovnou na technickou podporu, třeba na email podpora@bohemiasoft.com, tam mají technici větší prostor se vašemu dotazu věnovat. Děkuji za pochopení.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031