Zvyšte bezpečnost svým eshopům – nová funkce

Čvc 10, 2018
1112 Zobrazeno

Email a heslo jsou dvě věci, které běžně potřebujete k přihlášení do eshopu. Nyní máte možnost nastavit si vyšší úroveň zabezpečení při přihlášení. Např. přes mobilní telefon.

Funkci v tuto chvíli postupně nasazujeme do jednotlivých administrací. Pokud níže uvedené nastavení ve své administraci nevidíte, tak prosím vyčkejte několik hodin. Děkujeme za pochopení.

Prosíme, používejte tuto funkci až ve chvíli, kdy jste si detailně přečetli návod, na který najdete odkaz níže. 

Připravili jsme pro vás novinku v podobě bezpečnějšího přihlášení do vašich eshopů. Nyní máte na výběr rovnou ze tří úrovní zabezpečení.

0. úroveň – vše funguje jako nyní, ale o každém přihlášení vám přijde email s informací, že se někdo do vašeho eshopu přihlásil. Došlý email bude vypadat následovně. Je zde uveden přesný čas, operační systém (např. Windows 10) a IP adresa.

1. úroveň – je možné se přihlásit pouze z povoleného místa (místo je definované kombinací IP adresy a operačního systému). Pokud se někdo přihlašuje z jiného místa, tak je zapotřebí toto místo nejdříve povolit vlastníkem eshopu. Takto vypadá email, který majitel eshopu obdrží. V tomto emailu můžete místo povolit.

2. úroveň – nejvyšší úroveň vyžaduje přihlášení pomocí vašeho mobilního telefonu, do kterého musíte mít staženou aplikaci Google Authenticator, která generuje kódy pro přihlášení do eshopu (pokaždé k přihlášení použijete jiný kód).

A to není zdaleka vše. Také jsme přidali možnost stažení jednorázových kódů, které  možná znáte, pokud využíváte služby společnosti Google. Kódy si stáhnete a uložíte na bezpečné místo. Kdykoli se můžete jednorázovým kódem přihlásit.

Další novinkou je tzv. záložní email, pokud byste měli s přihlášením do administrace problémy.

Je toho opravdu hodně. Podívejte se s námi, jak vše funguje. Pěkně krok za krokem. Od začátku až do konce. Více v tomto podrobném návodu

Víceúrovňové přihlášení

 

 

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares34 views
WEBAREAL
0 shares34 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares417 views
WEBAREAL
0 shares417 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031