Webareal Marketplace je tady!

Čvn 09, 2022
1359 Zobrazeno

S velkou radostí Vám představujeme dlouho očekávaný Marketplace, díky kterému do Vašeho eshopu můžete instalovat služby a funkce různých partnerů. A ty teď budou přibývat jak na běžícím páse – tím dostává Webareal a Vaše eshopy úplně nový rozměr možnosti růstu!

Prvních 11 doplňků pro CZ eshopy najdete na:
[su_button url=“https://marketplace.webareal.cz“ target=“blank“ style=“stroked“ size=“10″ center=“yes“ radius=“round“ icon=“icon: external-link“]marketplace.webareal.cz[/su_button]

 

Na dalších 7 doplňků pro SK eshopy se můžete podívat na:
(kde se budou postupně mutace doplňků ještě rozšiřovat).
[su_button url=“https://marketplace.webareal.sk“ target=“blank“ style=“stroked“ size=“10″ center=“yes“ radius=“round“ icon=“icon: external-link“]marketplace.webareal.sk[/su_button]

 

Stejnou možnost přehledu & instalace doplňků najdete i v administraci svého eshopu:


Pokud u nás provozujete více eshopů, pak instalace doplňku probíhá pro jednotlivé eshopy zvlášť. V případě instalace doplňku z Marketplace budete vyzvání k výběru eshopu, pro který chcete daný doplněk instalovat.

Některé doplňky jsou placené a některé jsou k užívání úplně zdarma. Všechny doplňky jsou však k dispozici 14 dnů zdarma na vyzkoušení.

U každého doplňku máte několik důležitých informací:  

  • Vedle názvu a popisu doplňku je uveden autor doplňku, který za jeho kvalitu odpovídá.
  • Oprávnění přístupu k datům Vašeho eshopu, které doplňku při instalaci udělujete.
  • Cenu doplňku, která může být v průběhu instalace služby ještě upřesněna, pokud partner nabízí více cenových tarifů.
  • Některé doplňky vyžadují po instalaci ještě následné kroky nastavení. V takovém případě bude v sekci nainstalovaných doplňků doplňku informace „Vyžaduje nastavení„.
  • Kontakt na zákaznickou podporu daného doplňku. V případě jakýckoliv dotazů k instalaci, funkčnosti nebo ceně doplňku prosím využijte tento kontakt.
  • Štítek, zda je doplněk „instalovatelný na kliknutí“ nebo je potřeba pro jeho aktivaci kontaktovat partnera a provést další kroky dle jeho instrukcí.

Jak napovídá samotný název sekce „Nainstalované doplňky„, zde najdete všechny doplňky, které jsou na Vašem eshopu aktivní nebo v procesu instalace. Stav jednotlivých doplňků najdete ve sloupci „Status„.

Zároveň v této sekci můžete jednotlivé dopňky nastavovat nebo z Vašeho eshopu kdykoliv opět odebrat tlačítkem „Odstranit z eshopu„. Tím se zruší i veškerá oprávnění autora daného doplňku, které jste mu při instalaci udělili.


Veškeré otázky k doplňku směřujte vždy na kontakt uvedený u doplňku. Poradí Vám jak se samotnou instalací doplňku, tak s funkčností, fakturací i dotazy na rozšíření nebo případné chyby služby. Veškerá komunikace tedy probíhá napřímo mezi Vámi a autorem doplňku, který je o jeho funkčnosti nejlépe informován. Přestože bychom Vám s případnými dotazy rádi pomohli, neznáme podrobnosti k službám partnerů a nemůžeme je ani jakkoliv ovlivnit.

Některé další integrace nových služeb máme již rozpracované. Určitě nám ale pomůže znát Váš názor na to, které nové služby byste v Marketplace uvítali. Vyplňte nám prosím naši anketu a pomozte nám tak zaměřit náš fokus správným směrem.

Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme mnoho objednávek se systémem Webareal a jeho novými Marketplace partnery!

 

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares34 views
WEBAREAL
0 shares34 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares416 views
WEBAREAL
0 shares416 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031