Vlastní vzhled administrace
Je na vás, jak bude vypadat

Lis 23, 2016
2197 Zobrazeno
4 Comments

Původní stará administrace neumožňovala ohledně vzhledu měnit téměř nic. Nová vylepšená administrace nyní umí v oblasti vzhledu úplné divy. Přizpůsobte si administraci podle svého.

Můžete si přečíst textový návod nebo se podívat na video.

Video:

Textový návod:
Nabídku pro nastavení barev a dalších možností ohledně vzhledu si můžete zobrazit najetím na ikonku vpravo na úvodní straně administrace (pokud máte pravé menu ohledně vzhledu již otevřené, tak stejnou ikonkou ho můžete zavřít).

1_nova_administrace_webareal

První možností je volba Základní barvy. Tu si můžete vybrat z palety barev, takže máte k dispozici jakoukoli barvu budete chtít. Pokud zvolíte např. tmavou barvu, tak uvidíte, jak se přímo tato barva promítne do barvy administrace.

nova_administrace_webareal_2

Barvu si můžete kdykoli změnit, pokud by vás původní volba omrzela.

nova_administrace_webareal_3

Nemusíte barvu ale vybírat jen z palety barev. Pokud znáte kód dané barvy, tak ho zapište nebo rovnou zkopírujte do políčka Základní barva.

nova_administrace_webareal_4

Další možností je volba šířky. Můžete si zvolit z Plná šířka nebo Omezená šířka. Plná šířka znamená, že administrace se roztáhne přes plnou šířku obrazovky. Omezená šířka vyjadřuje, že administrace bude mít na stranách okraje, které způsobí, že administrace bude vypadat užší.

nova_administrace_webareal_5

Políčka Zaoblený a Rovný upravují vzhled rohů. Na dvou níže uvedených obrázcích můžete vidět ostrý roh (první obrázek) a kulatý roh (druhý obrázek)

nova_administrace_webareal_6                             nova_administrace_webareal_7

Můžete si také navolit Barvu pozadí. Vybrat si můžete ze Světlé nebo Tmavé barvy.

nova_administrace_webareal_8

Pokud si v předchozím kroku u Barvy pozadí zvolíte možnost Světlá, tak máte možnost nastavit světlou nebo tmavou barvu zvlášť pro Hlavičku a pro celý Panel, ve kterém je administrace zasazena.

nova_administrace_webareal_8-1

Nemusíte se bát si s nastavením pořádně vyhrát. Kdykoli můžete kliknout na možnost Původní nastavení, která vrátí vše do původního stavu.

nova_administrace_webareal_9

 

reg_button_cz (2) reg_button_sk (1) reg_button_cz (2)

Webareal.cz – vytvořte si sami svůj E-SHOP a začněte vydělávat
Webareal.sk – vytvorte si sami svoj E-SHOP a začnite zarábať
Zombeek.cz – vytvořte si sami WEB. Zdarma.
Dropshipping – to je eshop bez investic a bez rizika.
Provizní program – propagujte Webareal a získejte z každého nového eshopu PROVIZI 696 Kč / 27,84 € ročně
Facebook Webareal – sledujte co se u nás děje
Facebook Zombeek – sledujte co se u nás děje
Webareal YouTube – návody, výukové seriály
Zombeek YouTube – video návody

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares111 views
WEBAREAL
0 shares111 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares419 views
WEBAREAL
0 shares419 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

4 Responses

  1. Dobry den, takisto sa pripajam k nazoru, ze stara administracia je podstatne prehladnejsia a rychlejsia. A nechce sa mi verit ze 40% uzivatelov preslo na novu administraciu. Mozno ti, ktori nemaju co robit. Ten kto v nej aktivne pracuje sa za 5 minut musi automaticky vratit na staru.

    Mam aj zopar podnetov (je to omnoho viac, ale momentalne nemam sil to tu vypisovat):

    1. Preco pri kazdom prekliku vzdy obrazovka na pol sekundy smavne (ukaze sa Webareal + nacitavacie kolecko) a az potom sa zobrazi pozadovana stranka. Ak mate svetly design tak je to po chvili nepouzitelne pre oci.
    2. Na kazdej stranke by malo byt DOSTUPNE tlacitko ktore vas presunie uplne dole a hore. To scrolovanie je ozaj narocne.
    3. Rychle odkazy su rychle preto, aby boli vzdy po ruke (napr. vo vrchnej liste, ktora je dostupna stale). V tomto pripade sa mi nedza ze su vzdy po ruke, ked rozbalim lave menu, tak samozrejme zmiznu z obrazovky a zasa scrolovat. A kazdopadne by sa mali dat navolit podla potreby ako to bolo mozne kedysi. Kazdy potrebuje mat po ruke nieco ine (5-6 odkazov by mohlo stacit).

    Nechcem byt iba kriticky, viem ze je to narocna praca, ale jednu vec si neodpustim.
    Mam taky dojem, ze na tej administracii, pracuju ludia, ktori, to robia iba preto, aby to bolo urobene a nie preto aby to bolo dobre, efektivne, funkcne, ucelove a pod. Nemyslim uplne vsetko, ale kopec veci je tak nelogickych, ze zostava iba krutit hlavou. Napr. preco je na kazdej stranke v administracii 3x odkaz na vstup na vlastnu www stranku? Nestaci ten jeden co je hore v liste?
    Statistiky: Výsledok za zvolené obdobie: tak v Sucet sa zobrazuje iba jedno, dve cisla. Ked mate 15000 navstev, tak sa zobrazi iba 15. Ked mate 7000 zobrazi sa 7. Robi to iba mne? alebo to ozaj nikto nevidi.
    Napr. bolo by tu dobre doplnit statistiky nielen za den, mesiac ale aj za Rok.

    Podla mna ked uz nieco robime tak vyvoj a naplanovanie takejto administracie sa nemoze podcenovat.
    Ide to samozrejme aj tak (za pochodu) ale potom kopec veci vypada, ze na tom nikomu nezalezi. Ked Vam pride jedna objednavka za den, tak je uplne jedno ako ta administracia vypada. Ale ked Vam pride 30 objednavok, tak „nevhodne urobenou administraciou“ ste automaticky v praci o hodinu dlhsie.

    Zatial to zial nevypada na prechod na novu administraciu, ale vyladenie je podla mna nevyhnutne v mnohych veciach a dufam teda, ze jedneho dna bude lepsia a rychlejsia ako stara. Responzivita za kazdu cenu nie je vsetko.

    Drzim palce

    Odpovědět
    • Dobrý den, děkuji za váš komentář. K vašim připomínkám :
      – 40% uživatelů v nové administraci, je to opravdu tak
      – add 1 – máte pravdu, už nás na to upozornilo více uživatelů bude upraveno
      – add 2 – to zde již funguje, pokud je stránka dlouhá a sjedete trochu dolu, objeví se ve spodním pravém rohu šipka, po kliknutí na ní se přesunete zcela nahoru
      – add 3 – rychlé odkazy. Dlouho jsme hledali nějaké šikovné místo pro jejich umístění. Tak aby bylo dostupné ve všech rozlišeních, na všech zařízeních. Lepší místo se nám nepovedlo nalézt. S tím, že by měla být možnost definovat vlastní rychlé odkazy, souhlas, do budoucna určitě, na to jsme se, ale zatím nedostali.
      – odkazy na veřejný web. To je především s ohledem na nové uživatele, kteří nemají ještě eshop pod vlastní doménou, a vždy zápasí s tím, jak zobrazit veřejnou část svého eshopu. Ano, pro zkušené uživatele je to nadbytečné.
      – statistiky – můžete nám poslat na email administrace@bohemiasoft.com screen tohoto problému? Děkuji

      Ladění administrace stále probíhá, už určitě vidíte výrazné změny, oproti prvnímu dnu po spuštění bety administrace. Přišly nám připomínky od více než 500 zákazníků. Postupně zapracováváme společné nejčastější žádosti a problémy. Chceme aby administrace dobře sloužila a vyhovovala především vám, našim zákazníkům. Pokud nám budete zasílat vaše připomínky (ideálně na email administrace@bohemiasoft.com), naše oddělení se všem připomínkám věnuje a zpracovává průběžné.

      Odpovědět
  2. osobne si myslím že nič moc to nieje. pači sa mi prepínanie medzi svetlým a tmavým a to je tak asi všetko. pri nastavení farby mi to príde oničom. načo sa mení farba ikony dnešný zisk keby sa menila radšej farba hladiny dosiahnutých plánov. nie že by to bolo dôležite ale je to logickejšie. osobne som očakával možnosti zmeny farieb celeho prostredia nie na svetlá tmavá, ale výber farieb. páči sa mi ale možnosť stiahnuť si to na menej široku a širšiu…. a ešte by ma zaujímalo na čo to tam je. ked šablona je responzívna. kto by si zmenšoval pracovnu plochu? to som teda nepochopil. stale pracujem v starom prostredí a sem sa chodím trochu pokukať denne aby som si na to zvikol, ale osobne si myslím že staré prostredie bolo lepšie. Mimochodom, práve to bolo to čo ma oslovilo v minulosti ked som sa rozhodoval pre eshop.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      děkuji za komentář. Změnu větší barevnosti celé administrace, tedy nejen světlá/tmavá celkem není problém dodělat. Vycházeli jsme při nastavení ze souhrnu požadavků, podle nejčastějších připomínek zákazníků. Pokud budeme mít více požadavků na větší počet barev, není problém toto přidělat. Věříme, že používání nové nebo staré administrace je spíše na zvyku. Podle našeho měření, ale již téměř 40% uživatelů, při své práci upřednostňuje administraci novou. Což je vzhledem k tomu, že ještě stále není nová administrace zcela dokončena a převedena z beta provozu do ostrého, velmi dobrý výsledek. Navíc teď v předvánočním období nemůžeme asi po většině zákazníků chtít, aby si rychle zvykali na něco nového. To úplně chápeme. Nicméně vůbec nechceme nikoho nutit do administrace nové, původní administrace bude i nadále v provozu a bude jen na vás, kterou budete chtít využívat.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031