NOVÁ ADMINISTRACE
Rozvržení plochy

Srp 19, 2016
8514 Zobrazeno
24 Comments

Pracujeme na zcela nové administraci pro Webareal a všechny mutace. Bude plně responzivní, rychlejší, s novými grafy a s několika novými často žádanými funkcemi. Také jí budete moci plně používat jako mobilní aplikaci z vašeho telefonu. Po určitou dobu budou samozřejmě v provozu administrace obě, abyste měli dostatek času pro seznámení s novou podobou. Další funkce již budeme přidávat pouze do administrace nové.

Dnes si poprvé ukážeme jak nová administrace bude vypadat. Její základní rozvržení, kde najdete jaké prvky a jak se bude zobrazovat na různých zařízeních.

Zobrazení na počítači (velkém monitoru):

Celé menu (všechny 3 úrovně) jsou přemístěny do levého sloupce, administrace se zobrazuje na celé šířce monitoru. V horní liště naleznete notifikační zprávy (autorizovaný dotaz, nová objednávka, nový vzkaz) a profil přihlášeného utivatele.

newadmin1

Zobrazení na tabletu:

Levé menu je skryto do podoby ikonkového menu, při přejetí myší nad levým menu je menu zobrazeno celé.

newadmin2

Zobrazení na mobilu :

Celé zobrazení je podřízeno omezeným možnostem zobrazení na mobilním telefonu. Menu je přesunuto do horní lišty (modré kolečko), po kliknutí je zobrazeno přes celou obrazovku pouze hlavní menu.

newadmin3       newadmin4

Nemusíte mít strach, že byste se v nové administraci nevyznali. Celá struktura bude 1:1 vůči stávající administraci, takže vše naleznete tam, kde to je doposud. Až později začneme některé prvky, které k sobě logicky patří přeskupovat.

V dalších článcích se podíváme jak budou vypadat složitější sekce (produkty, objednávky) a jaké nové funkce bude administrace při startu obsahovat.

reg_button_cz (2) reg_button_sk (1) reg_button_cz (2)

Webareal.cz – vytvořte si sami svůj E-SHOP a začněte vydělávat
Webareal.sk – vytvorte si sami svoj E-SHOP a začnite zarábať
Zombeek.cz – vytvořte si sami WEB. Zdarma.
Provizní program – propagujte Webareal a získejte z každého nového eshopu PROVIZI 696 Kč / 27,84 € ročně
Facebook Webareal – sledujte co se u nás děje
Facebook Zombeek – sledujte co se u nás děje
Webareal YouTube – návody, výukové seriály
Zombeek YouTube – video návody

 

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares418 views
WEBAREAL
0 shares418 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

24 Responses

    • Dobrý den,
      stále ještě probíhá testování. Nedá se přesně odhadnout, jak dlouho ještě bude testování trvat, ale pokud vše půjde dobře, tak do konce září bychom mohli administraci nasadit.

      Odpovědět
  1. Zdravím,

    Chcem sa opýtať či plánujete v budúcnosti pridať modul výkup produktov, kôli tomuto modulu musíme pristúpiť k zakúpeniu vlastnej stránky čo by som nerád pretože sme s Vami spokojny.

    Odpovědět
    • Dobrý den Roberte,
      bohužel nic takového zatím nemáme v plánu. Mohl byste nám, prosím, blíže popsat, jak by měl výkup produktů fungovat?

      Odpovědět
  2. Dobrý den kdy prosím plánujete spuštění nové administrace ? A rád bych věděl zda plánujete přidání nových responzivních šablon. Velice bych ocenil pěkné boční rozbalovací menu. Zatím jsme udělali provizorně 🙂

    Odpovědět
    • Dobrý den Petře,
      do konce srpna by měla být administrace hotová. Pak ještě chvíli zabere otestování. V průběhu září tedy bude nová administrace k dispozici.
      Nové šablony plánujeme, ale bohužel nemám informaci, že by tam mělo být rozbalovací menu 🙁 Obávám se, že rozbalovací menu na najetí k dispozici nebude (alespoň zatím).

      Odpovědět
  3. Dobrý den,

    neuvažujete vložit nový systém zobrazení skladových zásob, tak jak to má třeba Shoptet, kdy lze u každé položky nastavit a zobrazit dostupnost dalších ks nad rámec skladových zásob?
    Např. „skladem 3 ks, další ks 14 dnů? “

    Díky za reakci.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      tuto úpravu zatím v plánu prací nemáme. Předal jsem, ale tento Váš tip na naše oddělení, které se zabývá plánováním dalších funkcí. Děkuji.

      Odpovědět
    • Do startu nové administrace ho ještě zapracovat nestihneme, tam budou jiné šikovné funkce, které připravujeme.
      Ale už i zahájení prací na multiadminu se rychle blíží.

      Odpovědět
    • Na blogu se pracuje, ale je to pochopitelně složitější projekt. Nechceme to úplně uspěchat, snažíme se blog udělat co nejlépe.

      Odpovědět
    • Dobry den,
      grafika je podřízena především funkčně tomu, aby se dala responzivně dobře přeskládat pro různá zařízení. To je hlavní důvod nového rozvržení stránky.
      Ale určitě nebyl záměr jí připodobnit grafice WordPressu, ale máte pravdu, určité shodné prvky se zde asi dají najít. Inspiraci jsme si, ale z WP nebrali.

      Odpovědět
  4. Zdravím, myslím, že by bolo vhodné tam dať aj fulltext vyhľadávač. Aj doteraz mi chýbal a teraz pri novom dizajne by bol určite nápomocný.
    Ďakujem

    Odpovědět
    • Dobrý den, asi vám uděláme radost. Fulltextové hledání máme navrženo v grafice a funkčnosti nové administrace. Nevím jestli bude součástí administrace hned při startu, ale už jsme se nad tím také zamýšleli, že by šlo o užitečnou funkci.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031