Kryptoměny aneb jak se stát kryptobaronem ;)

Srp 01, 2017
9993 Zobrazeno

V červnu 2017 jsme se začali zajímat o možnost investování do Bitcoinu. Postupem času jsme získávali stále nové a zajímavé informace nejen o Bitcoinu, ale i o dalších kryptoměnách. Celá tato oblast má dle našeho názoru velkou budoucnost a pokusíme se s vámi podělit o naše zkušenosti a názory na investování do Bitcoinu, Etherea a o celém „blázinci“, který se kolem tohoto moderního fenoménu momentálně točí. Ukážeme vám jak získat kryptoměny a možná vás inspirujeme k tomu, abyste si pořídili svůj vlastní „důl“ na těžení kryptoměn.

Co je to kryptoměna?
Pro většinu laické veřejnosti je kryptoměna = Bitcoin. Není to až tak pravda. Kryptoměn existuje více než 700. Z nichž, ale 2 nejznámější a podle nás i měny s největší budoucností jsou opravdu Bitcoin a pak také náš favorit Ethereum. Kryptoměna je charakterizována blockchainy, které zajišťují nezpochybnitelnost a nezfalšovatelnost prováděných transakcí. Tyto transakce jsou ověřovány počítači ověřovatelů, které jsou provozovány velkým množství nezávislých provozovatelů (=těžařů).

Jak získat kryptoměny?
Prakticky 2 způsoby.

První, rychlejší možností je kryptoměny jednoduše koupit – na výběr máte z desítek tržišť kryptoměn. Například můžeme doporučit tržiště měn bitpanda.com nebo coinbase.com.

Druhou možností je vlastní těžba kryptoměn. V našem případě se budeme zabývat těžbou měny Ethereum, protože způsob těžby je jednodušší (těžební počítač si může sestavit a provozovat kdokoliv) a je tak dostupný komukoliv. V některém z dalších článků si budeme obě metody podrobně popisovat, krok za krokem.

Lze na kryptoměnách vydělat?
Ano, nám se to alespoň daří. A je to tedy jízda. Pokusíme se vám předat veškeré rady a zkušenosti, které jsme během posledních 2 měsíců nasbírali, aby váš vstup do tohoto nového světa byl co nejsnazší. Riziko zde samozřejmě je, investování do kryptoměn je určitě vysoce spekulativní, ale rozhodnutí je jen na vás.

V příštím článku si podrobně rozebereme hlavní rozdíly mezi Bitcoinem a Ethereum a pokusíme se „podívat do blízké budoucnosti“, která nás s kryptoměnami pravděpodobně čeká.

Také vás naučíme nakupovat a prodávat Bitcoiny a Ethereum a jak na tom vydělat. Zveřejníme detailní návod jak sestavit vlastní těžební „rig“ pro těžbu Ethereum a jak ho úspěšně provozovat. Upozorníme na úskalí a problémy, se který jsme se setkali a mnohem více.

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares111 views
WEBAREAL
0 shares111 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares419 views
WEBAREAL
0 shares419 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031