Expanze vašeho eshopu? Znáte všechny naše mutace?

Dub 12, 2017
3043 Zobrazeno

O tom, že systém Webareal můžete provozovat v české (webareal.cz) nebo slovenské mutaci (webareal.sk) asi určitě víte. Chcete se svým eshopem expandovat do zahraničí? Podívejte se jaké máte u nás další možnosti.

Česko vs Slovensko 3:1 – máte-li svůj hlavní e-shop v ČR nebo SR není zřejmě na co čekat a založit svůj 2. eshop v bratrské zemi. Je nejvyšší čas. Jazyková bariéra minimální, podmínky velmi podobné. Nasycenost eshopového trhu je na Slovensku trochu nižší než v Čechách, na 37000 českých eshopů připadá 13000 eshopů slovenských. Takže vzhledem k počtu obyvatel vidíme, že na Slovensku je ještě kam růst.
Začněte ještě dnes pomocí systému webareal.cz nebo webareal.sk.


Maďarsko – eshop-gyorsan.hu

Jednoznačně velmi, velmi zajímavý trh. Počet eshopů je proti Slovensku jen mírně než poloviční (zhruba 6500 eshopů). Počet nově založených eshopů zde ale strmě roste. Pokud můžeme vyhlásit nějakou zemi jako „zemi eshopových příležitostí“, pak je to jednoznačně Maďarsko.

Navíc náš kolega v Maďarsku vám velmi rád odpoví na všechny vaše dotazy (v angličtině nebo maďarštině) :
každý pracovní den 09:00-17:00 hod – technik Attila
info@eshop-gyorsan.hu
+36 21 2526800
skype: eshop-gyorsan


Rumunsko – eshop-rapid.ro

20 milionů obyvatel obsluhuje jen 5.000 eshopů. I to je jeden z důvodů proč o tuto balkánskou zemi projevuje čím dál větší zájem stále více internetových podnikatelů z Česka a Slovenska. A daří se jim zde.

S vašimi dotazy vám rádi i zde pomůže naše technická podpora v Rumunsku (anglicky nebo rumunsky) – technik Sorin – na emilu support@eshop-rapid.ro.


Ukrajina – webareal.com.ua

Ukrajina bývá trochu podceňována. Neprávem. Eshopy zažívají v této obrovské zemi velmi rychlý růst. Ještě je zde spoustu prostoru pro vybudování svých vlastních firem. Nevýhodou (někdy ale i výhodou) je nesladěnost zdejších právních podmínek s právy EU. Trochu překvapivou zajímavostí je, že drtivá většina eshopů funguje pouze v ruštině. O ukrajinskou mutaci není v případě eshopů příliš velký zájem.

Naše technická podpora vám velmi ráda odpoví na všechny vaše dotazy (v ruštině, částečně v češtině) : každý pracovní den 08:00-17:00 hod – technik  Vladimir
info@webareal.com.ua
+38(068)676-11-20
Skype: webareal.ua


Polsko – sklep-szybko.pl

Polský trh je velký, ale těžký. Polští zákazníci jsou velmi hrdí a rádi kupují zboží od svých krajanů. I konkurence v Polsku je velká a kvalitní, Poláci jsou rození obchodníci. Obvykle platí, že eshopům, které vstoupí do Polska ze zahraničí se daří velmi dobře nebo vůbec ne. Nic mezi tím ;). V jaké skupině budete vy?

Rádi vám s rozjezdem v Polsku pomůže opět naše technická podpora, rodilá Polka slečna Zuzanna na emailu info@sklep-szybko.pl.


A víte, že provozujeme i další 3 jazykové mutace?

Anglická mutace – fast-webstore.com

Španělská mutace – crear-tienda.es

Německá mutace – eshop-schnell.com


Ve všech jazykových mutacích provozují naši zákazníci své eshopy. V každém mutaci jsou založeny stovky až tisíce eshopů. Naše systémy jsou velmi úspěšné nejen mezi Čechy a Slováky, ale jsou využívány a lokalizovány do národních podmínek. Například v Maďarsku a v Rumunsku je každý 10. eshop provozován na naší platformě. Na Slovensku dokonce každý třetí a jsme zde tak jasnou jedničkou na místním trhu.

Podnikat s Webarealem se prostě vyplatí !

Podívejte se ještě na grafy od ČSU, jak je to s nakupováním v EU :

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares111 views
WEBAREAL
0 shares111 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares419 views
WEBAREAL
0 shares419 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031