Implementovali jsme možnost zapnout automatické propojování způsobů doprav a plateb.

 

Automatické propojení způsobů doprav a plateb je možné aktivovat/deaktivovat odděleně pro přidávání uživatelských (vámi přidaných) způsobů doprav/plateb a aktivování systémových způsobů doprav a plateb.

Nastavení naleznete na stránce Eshop > Nastavení eshopu > ZÁKL.NASTAVENÍ.

1133_1

Automatické propojení nově přidaných uživatelských způsobů dopravy/platby

Pokud budete mít povoleno automatické propojování pro uživatelské způsoby dopravy/platby, tak v případě, že vytvoříte nový způsob dopravy, dojde k automatickému propojení všech aktivních plateb s vytvořeným způsobem dopravy. Obdobně fungují uživatelské platby – dojde k propojení všech aktivních způsobů dopravy s nově vytvořeným způsobem platby.

Automatické propojení aktivovaných systémových způsobů dopravy/platby

Druhé zaškrtávací políčko slouží pro propojování aktivovaných systémových způsobů dopravy/platby. V případě, že je funkce povolena, dojde při každé aktivaci systémové dopravy k propojení všech aktivních způsobů platby (uživatelských i systémových) ke konkrétnímu způsobu dopravy. A obdobně v případě aktivace systémového způsobu platby dojde k jeho propojení se všemi aktivními způsoby dopravy.

K automatickému propojení dojde vždy, když se aktivuje nějaký systémový způsob dopravy/platby, nezávisle na tom, jestli už byla propojení s konkrétní dopravou/platbou nastavena. Kvůli tomu může dojít k přepsání vašeho nastavení.

Je tedy nutné zakázat automatické propojování systémových způsobů dopravy/platby, pokud máte v úmyslu nějaký již nastavený systémový způsob dopravy/platby pouze deaktivovat a za nějakou chvíli opět aktivovat – jinak by došlo k přenastavení propojených způsobů doprav a plateb.

 

Poznámky

  • Aktivované způsoby platby/dopravy jsou všechny uživatelem vytvořené dopravy/platby a také aktivované (zaškrtnuté) systémové dopravy/platby.
  • Systémové způsoby dopravy jsou předpřipravené způsoby dopravy, které se nevytvářejí, ale je možné je aktivovat/deaktivovat, nastavit jim limity apod. – například Česká pošta – na poštu, Zásilkovna apod.
  • Systémové způsoby platby jsou předpřipravené způsoby platby, které se nevytvářejí, ale lze je aktivovat/deaktivovat, upravit jejich název a v některých případech i upravit další nastavení – jde například o GoPay a jeho platbení metody, Cofidis, Essox apod.

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares33 views
WEBAREAL
0 shares33 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares110 views
WEBAREAL
0 shares110 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares416 views
WEBAREAL
0 shares416 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031