Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

Čvc 22, 2024
550 Zobrazeno

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na to se podíváme v dnešním člíánku o Srovnáme.cz.

Srovnáme.cz je třetí největší a nejrychleji rostoucí cenový srovnávač v České republice. Od otevření nové kapitoly na přelomu roku 2021 a 2022 prošel transformací, představujíc novou technologii a tým, který má ambiciózní cíle a klade velký důraz na zákazníky a jejich výsledky.

Proč umístit své produkty na Srovnáme.cz?

Efektivní marketingový kanál bez každodenní správy:

Srovnáme.cz se neomezuje pouze na srovnávání cen, ale také funguje jako efektivní a komplexní marketingový kanál pro e-shopy. S partnerskými sítěmi Google a Microsoft Ads máte možnost získat širokou viditelnost bez každodenní správy kampaní. Veškerá data o vašich kampaních můžete jednoduše sledovat v klientské sekci.

Inovativní technologie a umělá inteligence:

Moderní technologie a umělá inteligence nejsou jen frází, ale skutečností na Srovnáme.cz. Unikátní technologie s tracking pixelem umožňuje efektivně optimalizovat kampaně a dosáhnout atraktivních hodnot PNO. Umělá inteligence pomáhá vytvářet relevantní popisky pro produkty a kategorie, což má přímý vliv na SEO a nárůst konverzí.

Rozšířená partnerská síť pro maximální viditelnost:

Spolupráce s recenzními weby a rozšíření reklamního prostoru kromě Google Nákupů i na Microsoft Ads, poskytuje e-shopům maximální viditelnost. PPC reklama prostřednictvím Srovnáme.cz rozšiřuje možnosti inzerce na místa, jako jsou Bing, Yahoo, Ecosia a další.

Srovnáme.cz se stává klíčovým partnerem pro e-shopy, nabízejícím nejen cenové srovnání, ale také efektivní doplňkové marketingové řešení a moderní technologie pro maximální výkon. Připojte se a poznejte, jak může posunout i váš e-shop na další úroveň.

Získejte svůj profil na Srovnáme.cz ještě dnes!

Učiňte váš e-shop viditelným pro tisíce nových zákazníků a těžte z výhod, které Srovnáme.cz přináší. Zaregistrujte se nyní a začněte sledovat, jak se vaše obchodní příležitosti rozvíjejí s naší platformou.

https://www.srovname.cz/muj-obchod/registrace

Může vás zajímat

Webinář: Jednoduchá integrace Zenvio s Webareal
WEBAREAL
0 shares141 views
WEBAREAL
0 shares141 views

Webinář: Jednoduchá integrace Zenvio s Webareal

bohemiasoft - Říj 15, 2024

Vážení uživatelé Webareal, rádi bychom vás pozvali na speciální webinář, který se uskuteční 31. října v 15.00, a během kterého vám…

Pozvánka na E-commerce day v Bratislavě
WEBAREAL
0 shares138 views
WEBAREAL
0 shares138 views

Pozvánka na E-commerce day v Bratislavě

bohemiasoft - Říj 10, 2024

Za týden, 17.10.2024 se v Bratislavě uskuteční E-commerce day a my budeme u toho! Přijďte navštívit náš Webareal stánek a…

Současné metody link buildingu: Co funguje a co již ne
WEBAREAL
0 shares38 views
WEBAREAL
0 shares38 views

Současné metody link buildingu: Co funguje a co již ne

bohemiasoft - Říj 10, 2024

Link building, tedy získávání zpětných odkazů, je stále jednou z nejdůležitějších SEO strategií, která dokáže výrazně ovlivnit viditelnost webových stránek…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Říjen 2024
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031