2018 – Statistika nuda je…

Čvc 17, 2018
2447 Zobrazeno
8 Comments

Stále se snažíme vylepšovat náš systém Webareal. Pojďme se spolu podívat na přehled nejdůležitějších funkcí, které jsme pro vás za první pololetí letošního roku připravili. Pokud vám nějaká funkce unikla, nyní máte šanci toto napravit.

Za prvních 6 měsíců letošního roku tým našich programátorů a grafiků naprogramoval nebo upravil ve všech mutacích celkem 316.802 řádků kódu, vyřídil celkem 396 nahlášených drobných úprav, oprav, vylepšení a požadavků, přeloženo bylo do 9 jazyků přes 30 A4 stránek textu. Rádi bychom toho pro vás vytvořili ještě více, ale požadavky plynoucí z legislativy, především GDPR, bylo nutné řešit prioritně.

Připomeňme si, alespoň přehled těch největších nových funkcí, které jsme za půl roku připravili:

A to je jen souhrn těch nejdůležitějších úprav, jen špička ledovce. Také jsme například spustili maďarskou verzi systému Zombeek.hu a pokračujeme ve vylepšování úspěšného dropshippingového systému Dropareal.cz.

A co pro vás připravujeme na druhou polovinu roku?

Samozřejmě kromě softwaru připravujeme již i naše servery na vánoční provoz, posilujeme hardware tak, aby i letošní vánoce byly pro vaše eshopy co nejúspěšnější a co se týká provozu eshopu, tak zcela bezproblémové.

Po zkušenostech z minulých roků, již bohužel nebudeme zveřejňovat naše další plány a to ani formou vámi oblíbených anket. Jednoduše proto, že nás přestalo bavit, dávat návody pro vývoj konkurenčních systémů, které se nás snaží kopírovat. Ponecháme tedy nové funkce, které pro vás připravujeme v utajení a vy se můžete těšit na momenty překvapení.

Každopádně se máte na co těšit. Rozhodně budeme pokračovat v provazování stávajících služeb a rozšiřování našich systémů o další funkce, které vám usnadní podnikání. Již brzy začneme postupně nasazovat zcela nové nástroje, které povýší celý systém Webareal na centrální místo vašeho podnikání. Ale už pšššt… víc zatím prozrazovat nebudeme 🙂

Také nás těší vřelé přijetí nových šablon a především to, jaké krásné eshopy se vám na Webarealu daří vytvářet a s jakým novým elánem jste se do jejich renovací pustili. Připravujeme pro inspiraci výběr těch nejpovedenějších. Napište nám své tipy – pochlubte se!

Webarealisti jsou jedničky – děkujeme všem, kteří jsou s námi!

 

Může vás zajímat

Pozor na nekalé a lživé praktiky obchodníků konkurenčních eshopových platforem
WEBAREAL
0 shares90 views1
WEBAREAL
0 shares90 views1

Pozor na nekalé a lživé praktiky obchodníků konkurenčních eshopových platforem

bohemiasoft - Zář 04, 2024

Od vás, našich eshopařů, se nám množí informace o nepříjemných až agresivních praktikách obchodníků některých velkých eshopových platforem. Rádi bychom…

Expres Kuriér od Slovenské pošty s novou mapou a váhovými limity
WEBAREAL
0 shares86 views
WEBAREAL
0 shares86 views

Expres Kuriér od Slovenské pošty s novou mapou a váhovými limity

bohemiasoft - Zář 02, 2024

Slovenská pošta je jeden z nejrozšířenějších dopravců na Slovensku, proto jej má Webareal implementovaný už řadu let. Mapu s výběrem…

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares421 views
WEBAREAL
0 shares421 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

8 Responses

  1. Dobrý den,
    ano v článku není nic vyjmenované bod po bodu. To ano. Ale sdělovat v NL „budeme pokračovat v provazování stávajících služeb a rozšiřování našich systémů o další funkce, které vám usnadní podnikání“ je opravdu zbytečné posílat, takové obecné věty jsou trvale aktuální, nekontrolovatelné a nedoložitelné. Pak můžete toto znění NL posílat každý půl rok. Bude trvale platné a zároveň Vás nebude nikdo brát za slovo.
    Za mne: raději změňte téma NL a piště třeba o tom, jaké je Budějovicích počasí, takový NL bude obsahovat pro mne více užitečných informací než současné pojetí. Věřím, že jsem též popsal, proč je poslední NL pro příjemce zprávy absolutně k ničemu.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      článek je zaměřený na to, abychom shrnuli, co vše se za poslední půl rok udělalo. Pokud lidé o všem vědí a nepřináší článek nic nového (lidé jsou tedy perfektně informováni o stavu novinek), tak to nás velice těší a jsme za to rádi. To byl cíl článku. Zda se nám tady potvrdí, že lidé mají dokonalé informace o našich nových službách, tak určitě zvážíme, zda budeme i nadále takovéto newslettery využívat.
      Na druhou stranu článek má vysokou čtenost a již se nám ozvali zákazníci, že o některých novinkách nevěděli. Tak jsme je navedli na návody a další rady. Takže se nám ukazuje, že tyto newslettery svůj význam mají. Příští takovýto newsletter může přinést zajímavou informaci i Vám, pokud o nějakou v průběhu přijdete.
      David

      Odpovědět
  2. Zdravim, ja len 1 otazku, ale pre mna rozhodujucu, ak mam zvazovat prechod – je mozne niektore produkty zobrazovat obmedzene – len niektorym krajinam? Mame v ponuke aj softverove produkty, ktore kvoli licenciam pre jednotlive trhy mozeme dodavat napr. len na SK/CZ uzemi a nie je ziaduce ani zobrazenie tychto produktov/ich cien pre zakaznikov z inych krajin. Dakujem za odpoved.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      rádi bychom Vám vyhověli, ale bohužel takovouto funkci nemáme. Pokud si založíte eshop v konkrétním jazyce, tak je malá pravděpodobnost, že by se začal zobrazovat na cizojazyčných vyhledávačích. Máte pravdu, že pokud by se ale někdo na eshop z cizí země dostal, tak mu nic v objednání nezabrání.
      David

      Odpovědět
  3. Na světě se lidé kopírují. Někdy více a někdy méně úspěšně. Vždy je rozhodující výsledek. Stejně tak někdy jistě WA kopíruje konkurenci (byť například zahraniční). Nebo už jste si už v duchu nadpisu „udělali statistiku“, že WA je nejlepší systém na celém světě a ostatní jen kopírují. Tak třeba ano…
    Jinak mám pocit, že tento newsletter jste povýšili do naprosto nebeských výšin. Dotaz v mailovém NL: A co připravujeme dalšího? Po prokliku do blogu: tak to už vám nebudeme kvůli konkurenci říkat. Tak tedy jedním dechem dodávám, že pak nemusíte NL s tímto obsahem rozesílat. Možná jsem jediný, ale počet opravených řádků kód mne příliš nezajímá. A propos: je to vlastně pozitivní vizitka, že se musí kód opravovat a prezentovat to „čím víc oprav, tím jsme lepší-pilnější“? Odpověď může hledat každý sám.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      děkujeme za komentář 🙂 Toto je spíše otázka na naší konkurenci, proč nás kopíruje, když každý se snaží být tím nejlepším. Všichni víme, že pokud budeme jen kopírovat druhé, tak se nikdy neodlišíme – to platí ve všech oborech lidské činnosti. Jak píšete, na tuto otázku si každý musí odpovědět sám 🙂
      Naznačení toho, co se připravuje, v článku je. Není to zde sice vyjmenované bod po bodu, jak jste možná očekával. Chápeme, že by to bylo lepší, ale z článku doufáme vyplývá, proč to zde neuvádíme.
      David

      Odpovědět
  4. Nic jsme nedozvěděli, snad jen to že Vás sleduje konkurence, a vy jí nesledujete? Chtělo by to například dotáhnout Balíkobot a Zásilkovnu.

    Zdravím Radek

    Odpovědět
    • Dobrý den, Radku,
      pokud jste se z článku nedozvěděl nic nového, tak to je pro nás velice pozitivní zpráva. V tom případě jste obeznámen se všemi novinkami, které jsme nasadili. To nás velice těší.
      Pokud jste nám otázku balíkobotu a Zásilkovny ohlásil na naší technickou podporu, tak vše evidujeme a předáváme programátorům do fronty úprav.
      David

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Září 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvc    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30