Připravujeme nový editor šablon
První ukázka

Úno 08, 2017
7648 Zobrazeno
21 Comments

Připravujeme zcela novou generaci editoru responzivních šablon. Pomocí editoru budete moci upravit podobu zvolené šablony opravdu k nepoznání a jednoduše tak vytvořit zcela unikátní podobu svého eshopu a to zcela jednoduše, bez pomoci grafika.

Editor šablony bude možné vyvolat přímo z administrace u zvolené šablony a bude zobrazen při levém okraji stránky. S jeho pomocí budete moci měnit tyto grafické prvky:

  • Barvy a barevné kombinace celého webu (tlačítka, obslužné prvky, ikonky…). S automatickým dopočtem barevných odstínů hlavních barev.
  • Barevnost menu
  • Vložit logo
  • Barevnost a vzorky pozadí hlavičky a pozadí stránky
  • Změnit font a velikost písma na celém eshopu

Zároveň se změnou grafiku naleznete v editoru i možnost měnit přímo z tohoto editoru i poměrně rozsáhlou funkčnost eshopu, spolu s možností ihned provedené změny zobrazit. Nebudete tak muset jednotlivé funkce hledat v administraci, protože zde naleznete to nejdůležitější na jednom místě.

Varování: I pro naše programátory a grafiky je vyvíjená funkce velmi návyková a hrozí prudká závislost 🙂

A takto bude editor vypadat:

editor-sablon

reg_button_cz (2) reg_button_sk (1) reg_button_cz (2)

Webareal.cz – vytvořte si sami svůj E-SHOP a začněte vydělávat
Webareal.sk – vytvorte si sami svoj E-SHOP a začnite zarábať
Zombeek.cz – vytvořte si sami WEB. Zdarma.
Kasareal.cz – EET pokladní systém.
Dropshipping – to je eshop bez investic a bez rizika.
Provizní program – propagujte Webareal a získejte z každého nového eshopu PROVIZI 696 Kč / 27,84 € ročně
Facebook Webareal – sledujte co se u nás děje
Facebook Zombeek – sledujte co se u nás děje
Webareal YouTube – návody, výukové seriály
Zombeek YouTube – video návody

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares111 views
WEBAREAL
0 shares111 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares419 views
WEBAREAL
0 shares419 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

21 Responses

    • Dobrý den Jakube,
      editor budeme postupně nasazovat po jednotlivých šablonách. Nejprve bude editor dostupný pro šablonu Krypton a postupně budou následovat ostatní.
      Nasazení se velmi rychle blíží.

      Odpovědět
  1. Dobrý den, kdy bude nová editace šablon na webarealu v provozu? Avízo je dávané před 7 měsíci a Vánoce jsou skoro za dveřmi, na úpravy je teď nejvyšší čas. Mám u vás ještě tu úplně původní šablonu a chci přejít na responzivní, kdy bude tato editace šablon v provozu? Je teď nelehké na webarealu bez znalosti CSS pěknou šablonu vytvořit. Děkuji za info.

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      editor šablon již prochází testováním. Nyní vše záleží na tom, jak testování dopadne. Věříme, že ho již brzy dokážeme nasadit.
      David

      Odpovědět
    • Dobrý den Petře,
      editor už máme těsně před dokončením. Trochu se nám zkomplikovala situace kvůli nové připravované šabloně. Nyní bychom již měli pomalu zahajovat testování. Rád bych Vám řekl přesnější termín, ale vše záleží na výsledku testování. Určitě budeme informovat na facebooku a v novinkách. Budeme se snažit, abychom editor nasadili co nejdříve.
      David

      Odpovědět
    • Dobrý den Ricku,
      zatím termín nemáme stanovený. Ještě řešíme poslední úpravy a poté budeme testovat. Nedokáži říci, jak dlouho to ještě potrvá. Chtěli bychom pochopitelně nasadit editor co nejdříve, ale musí se kvalitně otestovat. Jakmile budeme znát možný termín nasazení, tak určitě budeme informovat na facebooku a v novinkách v administraci.
      David

      Odpovědět
        • Dobrý den Ricku,
          určitě neprudíte 🙂 Rozhodli jsme se Editor ještě trochu rozšířit o další možnosti úprav. Editor se nám dost opozdil, ale děláme vše proto, abychom ho co nejdříve dokončili. Nemohu Vám ale bohužel říci nějaký přesnější termín, protože je to obrovská funkce, která zasahuje do různých částí eshopu. Neradi bychom něco podcenili, ale také bychom už rádi viděli Editor nasazený. Snad se podaří vše brzy dokončit.
          David

          Odpovědět
    • Dobrý den,
      pracujeme na dokončení, tento týden již budou probíhat finální testování, ale až teprve po tomto testování budeme znát termín nasazení (který se může rychle přiblížit, ale i teoreticky i v případě nutného pokračujícího dalšího ladění i ještě oddálit). Není to úplně jednoduchá funkce. Raději ji chceme dotáhnout co nejlépe, než co nejrychleji.

      Odpovědět
    • Dobrý den,
      pracujeme na dokončení, příští týden již budou probíhat finální testování, ale až teprve po tomto testování budeme znát termín nasazení (který se může rychle přiblížit, ale i teoreticky i v případě nutného pokračujícího dalšího ladění i ještě oddálit). Není to úplně jednoduchá funkce. Raději ji chceme dotáhnout co nejlépe, než co nejrychleji.

      Odpovědět
      • Zdravím Vás, vím že to není jednoduché, ale tato funkce bude mít veliký vliv na potencionální nové zákazníky, což jistě víte. Konkurence nikdy nespí:) Přeji hodně zdaru aby to testování dobře dařilo a termín ostrého provozu se podařil co nejdříve! LH

        Odpovědět
        • Dobrý den Lukáši,
          moc děkujeme. Uvědomujeme si, že se jedná o důležitou funkci a proto nechceme nic podcenit. Rádi bychom nasadili nový editor co nejdříve. Také doufáme, že se vše podaří rychle a kvalitně 🙂
          Jsme rádi, že se lidé na nový editor tolik těší.
          David

          Odpovědět
  2. Bude editor i pro zombeeka? V tuto chvíli se mi s tím dost špatně pracuje – když nemohu odstranit tmavou barvu z patičky a měnit fonty a barvy zcela všude, ale jen někde, jsou témata, kde je černá kontraproduktivní. Děkuji za sdělení a kdy by to tak mohlo být?

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      prozatím dokončujeme editor pro Webareal. Uvidíme jak se osvědčí a jak bude používaný. Implementace pro Zombeeka by byla trochu složitější, ale ani to není nemožné. Zkusíme se nad tím zamyslet a po výsledcích na Webarealu se do toho případně také pustit.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031