Nová platební brána ThePay s výhodnými podmínkami pro zákazníky Webareal.cz

Zář 26, 2017
5948 Zobrazeno
12 Comments

Nabídněte svým zákazníkům na eshopu možnost zvolit platbu pomocí nové platební brány ThePay. ThePay nabízí zákazníkům Webareal.cz velice výhodné podmínky.

ThePay je platební systém, který spojuje dohromady všechny nejpoužívanější platební metody na českém trhu. Jedná se o komplexní platební bránu. ThePay nabízí 17+ platebních metod.

S platební bránou ThePay a systémem Webareal.cz získáte výhodné cenové podmínky. 1,49 % + 2,00 Kč z realizované transakce. U platebních bran je často odstrašující poplatek za vedení účtu. Ten ale u brány ThePay není.

Zasílání výplat může probíhat v intervalech 1 x denně, 1 x týdně, 1 x  za 14 dní nebo 1 x měsíčně.

Registrace probíhá kompletně online a nezabere vám více než 5 minut. Takže se nemusíte starat o vyplňování papírových smluv a podobné záležitosti. Stačí ve Vašem eshopu jít do sekce E-shop -> Poštovné -> Způsoby platby. Zde u platební brány ThePay stačí kliknout na záložku Autorizace a uvidíte odkaz, kde si můžete online platební bránu zaregistrovat.

Podrobný návod, jak platební bránu aktivovat, najdete na našem novém Helpdesku.


Jihlavská firma ThePay, s.r.o. provozuje platební bránu již od roku 2011. Každý rok narůstá její popularita díky nízkým provozním nákladům a jednoduché implementaci. To jsou též hlavní příčiny toho, že obrat brány činil v roce 2016 1,6 miliardy korun.

Samozřejmostí je pestrá škála platebních metod, kterých je téměř dvacet /od klasických plateb kartou, přes bankovní předvyplněná tlačítka až po platby skrze QR kódy/.

 

Může vás zajímat

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares35 views
WEBAREAL
0 shares35 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám
WEBAREAL
0 shares111 views
WEBAREAL
0 shares111 views

Srovnáme.cz: Vaše cesta k novým objednávkám

bohemiasoft - Čvc 22, 2024

Jak vám může Srovnáme.cz pomoci k novým objednávkám a co vlastně tento cenový srovnávač umí pro spolupracující eshopaře udělat? Na…

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu
WEBAREAL
0 shares419 views
WEBAREAL
0 shares419 views

S novými tarify Comgate má každý obchodník sazbu pod 1 % bez ohledu na platební metodu

bohemiasoft - Čvn 19, 2024

Comgate představuje nové tarify. Poskytovatel platebních bran a terminálů doporučuje většině obchodníků tarif Easy, který má jednu sazbu 0,98 %…

12 Responses

  1. Hmmm tak od 1. 4. 2018 zavádí poplatek za správu brány (při obratu do 10.000,– Kč.) Bohužel tu nabídku tedy dlouho neudržela… Předpokládám, že jste asi nedali žádné podmínky, že tuto cenovou politiku musí nějaký čas držet, nebo se pletu?

    Odpovědět
  2. Dobrý den,
    Je tato nabídka stále platná a nebo již to není aktuální.
    A opravdu tam není žádný měsíční poplatek?Když jsme se informovali sami za sebe,tak nám řekli,že je tam měsíční poplatek 199,-Kč.
    A jsou tam nějaké poplatky za zasílání peněz na účet? Nikde se to nemůžeme dovědět.
    Děkuji

    Odpovědět
    • Dobrý den Rene,
      podle našich informací tato nabídka nebyla pro naše zákazníky časově omezená. Zkuste prosím ThePay kontaktovat s tím, že jste zákazník od nás.
      David

      Odpovědět
  3. Dobrý den,
    kde prosím najdu kompletní podmínky a popis služby ThePay ve spolupráci s Webareal?
    Na stránkách ThePay jsou pouze obecné informace.

    Děkuji
    Karel

    Odpovědět
    • Dobrý den,
      rozdíl je v tom, že Vikipid peníze od zákazníka přijme na sebe / na své IČ, zašle zákazníkovi EET potvrzení (na své IČ) a peníze následně přepošle eshopaři převodem (což už EET nepodléhá). Vikipid má potvrzeno od finančního úřadu, že takto je to v pořádku a ani platby kartou se přes platební bránu Vikipid eshopaře netýkají.
      Kdežto například GoPay umožňuje zaslání EET potvrzení zákazníkovi také, ale jako příjemce částky je rovnou uveden majitel eshopu.

      Odpovědět
    • Dobrý den,
      ThePay je momentálně aktivní pouze v ČR. Pokud se jejich aktivity rozšíří i na Slovensko, rádi ji přidáme i do slovenského Webarealu. Zatím tedy ne.

      Odpovědět

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvn    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031