Umožní Vám využití zvýhodnění pro vybrané zákazníky ke konkrétním produktům a např. s omezenou platností, opakovaně či jednorázově.

 

Přes Administraci webu v Eshop -> Slevové kupóny si můžete kupóny importovat skrze .csv soubor skrze záložku Hromadný import kupónů anebo si je vygenerovat podle zadaných parametrů v záložce Vygenerovat další kupóny.

1

V případě hromadného importu kupónů (přes tlačítko Hromadný import kupónů) můžete nahrát předpřipravený .csv soubor.
Zde naleznete ukázkový .csv soubor.

2

Nebo v případě generování kupónů přes tlačítko Vygenerovat další kupóny si následně nadefinujete počet kupónů, znaků zobrazených v kupónu, platnost, výši slevy v % či v jednotkách měny z celkové objednávky, použití jednorazové či opakované a platnost kupónu od nějaké hodnoty. Některé parametry jsou nepovinné, dle Vašeho zvážen.

3

Čili vyplněnéný formulář může vypadat následovně:

4

A po kliknutí na tlačítko VYGENEROVAT se Vám zobrazí slevovó kupóny následovně:

5

Zakroužkovaný kód je slevový kupón.

Pokud si přejete slevové kupóny uplatnit pouze na některé produkty (ne na všechny produkty), přes Eshop -> Produkty -> v detailu konkrétních produktů zaškrtněte kolonku „Pro tento produkt neuplatňovat slevový kupón – „Výše slevy v procentech“:“, aby se tento produkt nevztahoval ke slevě.

6

Nakonec můžete slevové kódy zaslat konkretnimu klientovi/klientům například e-mailem, či je můžete distribuovat formou poukázek, které si vytvoříte v nějakém grafickém editoru, do kterých kódy vložíte, a opět, zaslat přiloženou poukázku prostřednictvím e-mailu nebo třeba poštou v papírové podobě.

Klient může slevový kupón uplatnit při následující objednávce. Kolonka pro slevu se zobrazí v košíku pod výběrem způsobu dopravy a platby.

Pokud se kolonka nezobrazí, důvodem je buď nevygenerování kódu (nejsou vygenerované) anebo jsou vygenerované, ale vypršela jejich platnost.

7

Může vás zajímat

Pozor na nekalé a lživé praktiky obchodníků konkurenčních eshopových platforem
WEBAREAL
0 shares90 views1
WEBAREAL
0 shares90 views1

Pozor na nekalé a lživé praktiky obchodníků konkurenčních eshopových platforem

bohemiasoft - Zář 04, 2024

Od vás, našich eshopařů, se nám množí informace o nepříjemných až agresivních praktikách obchodníků některých velkých eshopových platforem. Rádi bychom…

Expres Kuriér od Slovenské pošty s novou mapou a váhovými limity
WEBAREAL
0 shares86 views
WEBAREAL
0 shares86 views

Expres Kuriér od Slovenské pošty s novou mapou a váhovými limity

bohemiasoft - Zář 02, 2024

Slovenská pošta je jeden z nejrozšířenějších dopravců na Slovensku, proto jej má Webareal implementovaný už řadu let. Mapu s výběrem…

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka
WEBAREAL
0 shares421 views
WEBAREAL
0 shares421 views

Ako ovplyvňuje influencer marketing nákupné rozhodovanie zákazníka

bohemiasoft - Čvc 25, 2024

Influencer marketing sa stal neoddeliteľnou súčasťou moderného marketingového mixu. Vďaka tomuto prístupu môže značka využívať vplyv a dosah jednotlivcov na…

Přidat komentář

Your email address will not be published.

KALENDÁŘ

Září 2024
Po Út St Čt So Ne
« Čvc    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30